Aktywne Wpisy
wykoPAKA +104
Hej Wykopakowicze!
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
Czy jesteście gotowi na kolejną edycję wykoPAKI? Bo my tak! (。◕‿‿◕。) Startujemy już za miesiąc, (tj.20 listopada)!
Mamy dla Was kilka ważnych informacji dotyczących nadchodzącej edycji. Przede wszystkim, wymagania do startu pozostają bez zmian! Jednak inflacja nie ustępuje, dlatego wprowadziliśmy pewne zmiany w wymaganych wartościach paczek. Teraz dla formuły lite minimalna wartość to 60zł, a dla formuły plus 120zł. Ale to nie wszystko.
apee +654
#samochody #ruchdrogowy #audi #bmw
@sorek: jak wyprzedzam kolumnę tirów, jestem w połowie i nagle z tyłu mi jakiś jełop w BMW albo Audi podjeżdżą i wali długimi to też ok? Zawsze jedno z dwóch, jak jest inna marka to spokojnie poczeka aż skończę wyprzedzać, zachowując bezpieczny odstęp.
Odpowiedzi nie dostałem, no ale nic. Kupuję kamery i
Jak wyprzedzasz i nie widzisz nikogo za soba i ktos Ci dojezdza to bez sensu ze mruga (chyba ze nie korzystasz z przerwy między tirami i sie nie usuwasz).
Aczkolwiek inaczej jest jak komuś się wepchadz pod koła.
Jak tir jedzie 90 i wyprzedza innego tira a Ty 130 i wyprzedza to Cię irytuje. Podobnie
Mam auto z silnikiem 1.0, więcej niż 170 nie pojedzie, jak wyprzedzam to naprawdę najszybciej jak mogę.
Jak wyprzedzam kolumnę tirów to nie będę się wciskał w szpary między nimi, bo jakiemuś bucowi w burakowozie się spieszy i nie może poczekać tych kilkunastu sekund.
A najlepsze jest to, jak wyprzedzam i przede mną jedzie dostawczak albo coś większego. Jadę
@srytytyty222: no nie wyprzedzaj kolumny tirów, albo w ogole nie wsiadaj do auta, jesli sie boisz jezdzic. A jesli juz, to nie dziw sie, ze kogos takim podejsciem #!$%@?.
@srytytyty222: jaka jest zatem Twoja motywacja, zeby blokowac lewy pas kosztem innych, jesli nie strach przed tirami?