Aktywne Wpisy
Kearnage +875
zeszyt-w-kratke +37
#powodz
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
ależ mnie denerwuje to oskarżanie ludzi o budowanie się przy rzece i na terenach zalewowych XD skąd zwykły człowiek kupujący mieszkanie na parterze we Wrocławiu ma wiedzieć czy dany teren jest zalewowy czy nie. Bo to że coś stoi przy rzece nie oznacza że jest terenem zalewowym, jakby tak patrzeć to by trzeba przenieść każde większe miasto o kilka kilometrów bo przepływa przez nie rzeka. Państwo, samorządy wydają pozwolenia
Mam ziomków i kolegów i ogólnie jestem ekstrawertycznym śmieszkiem który co miesiąc jedzie się z ziomkami n---------ć.
A mimo to nie mam i nigdy nie miałem różowej i raczej nie zapowiada się żebym miał mimo tych wszystkich mitów że chodzi o wzrost i morde a najbardziej o charakter XD
Do czego zmierzam?
191cm/95kg (nie jest to otyłość ale szczupły też nie jestem) morda to solidne 5/10 w porywach do 6/10 jak sobie wypocznę i nie będę grał na kompie po 20h dziennie. Sprawa wygląda tak że nie jestem ani przegrywem ani normikiem (jeśli jest tak że masz znajomych=jesteś normikiem to jednak nim jestem) bo nie trzeba być przegrywem umysłowym i fizycznym żeby nie mieć dziewczyny. Wystarczy tylko być inteligentnym i już c---a nie dziewczynę będziesz miał no chyba że jesteś w C--J TOLERANCYJNY ŻE POTRAFISZ WYTRZYMAĆ Z TYMI NORMIKAMI BEZ AMBICJI I HOBBY CHOCIAŻ GODZINE
A jak powszechnie wiadomo loszke najłatwiej zdobyć poprzez znajomych. No tak ale co jeśli mamy w znajomych tylko przegrywów bez różowych?
I tu zaczyna sie k---a symfonia s----------a otóż trzeba sie zastanowić czemu nie mamy ziomków normików i tu są dwie opcje:
-My ich nie chcemy (przejaw inteligencji)
-Oni nas nie chcą
W obu tych przypadkach czeka nas mocny przegryw bo nie mamy nawet szansy na poznanie p0lki a co dopiero szarej myszki dla anonka
i wszystko niby jasne ale k---a nie do końca bo jednak to p---------e że charakter ma znaczenie ma troche sensu.
Nawet przystojny, wysoki, zabawny i umięśniony facet nie znajdzie różowej jeśli ma te 130IQ
No chyba że znajdzie taką inteligentną albo jest tolerancyjny na debilizm...
i teraz obalimy sobie kilka mitów oto one:
-Trzeba mieć ambicje (normiki nie mają)
-Mieć hobby (według loszek jako hobby liczą się tylko motory i inne normickie duperele a jak sie znasz na programowaniu
na którym możesz zarobić faktycznie jakieś pieniądze i ogólnie jesteś nerdem to jesteś d--a nie facet)
-być wysokim (to już chyba obalone dawno temu)
-być umięśnionym (te p-------i z dzisiejszych gimbaz i techbaz nie mają za grosz muskulatury i jak zapuszczą włosy to
łatwo pomylić z dziewczyną)
-być bogatym (idealnym przykładem są sebiksy którzy są biedni w c--j i całe życie w jednym dresie chodzą a dziewczyny jak rękawiczki zmieniają)
-zakola (sebiksy mają zakola i jakoś mają loszki)
-nudny charakter (chyba nie myślicie że normiki oferują sobą coś więcej?)
-mieszkanie na wsi (tak jakby ktoś nie wiedział jak chad jest ze wsi to nadal ma loszki)
-pójście do technikum informatycznego (nie tyle tam przegrywów ile myślicie bo mój ziomek ma na przykład w p---e chadów w klasie co mają różowe)
i to chyba tyle z tych mitów a tak na koniec dodam jeszcze że loszki nie potrafią rozpoznać przegrywa z odległości bo do tego trzeba mieć trochę rozumu i zdolności analizy, np.ja potrafie rozpoznać coorve/p0lke/z-----e s---------y życiowe po ubiorze i szczerze k---a wątpie że jakaś loszka to potrafi bo są w c--j zdziwione kiedy powiem im ile miały chłopaków i czy miały złamane serce po samych k---a butach (99% skuteczności)
Wniosek: S---------y wiążą się ze s-----------i a inteligentne jednostki są uznawane przez nich za s---------y bo sami nazwyają sie O WIELKIE K---A HOMO SAPIENS SAPIENS SAPIENS.
Komentarz usunięty przez autora
@Kaiperx A jakie jest Twoje hobby? Bo we wpisie wspominasz jedynie o tym, że spędzasz po 20h dziennie przed komputerem.
-My ich nie chcemy (przejaw
Jaki test inteligencji wykonywałeś? Wexler? APIS? Matryce Ravena?
Chodziło raczej o to że doradzają przegrywom żeby sobie znaleźli hobby jakby interesowanie sie komputerami hobby nie było i mówią też o ambicjach których nie mają Co do otwartości na innych to d-------ś bo nie widziałem jeszcze żeby ktoś dla porównania przeciętnie inteligenty lubił przebywać w towarzystwie ludzi z zespołem downa