Wpis z mikrobloga

Dobra przegrywy opisze wam teraz co definiuje #przegryw i #tfwnogf
Mam ziomków i kolegów i ogólnie jestem ekstrawertycznym śmieszkiem który co miesiąc jedzie się z ziomkami n---------ć.
A mimo to nie mam i nigdy nie miałem różowej i raczej nie zapowiada się żebym miał mimo tych wszystkich mitów że chodzi o wzrost i morde a najbardziej o charakter XD
Do czego zmierzam?
191cm/95kg (nie jest to otyłość ale szczupły też nie jestem) morda to solidne 5/10 w porywach do 6/10 jak sobie wypocznę i nie będę grał na kompie po 20h dziennie. Sprawa wygląda tak że nie jestem ani przegrywem ani normikiem (jeśli jest tak że masz znajomych=jesteś normikiem to jednak nim jestem) bo nie trzeba być przegrywem umysłowym i fizycznym żeby nie mieć dziewczyny. Wystarczy tylko być inteligentnym i już c---a nie dziewczynę będziesz miał no chyba że jesteś w C--J TOLERANCYJNY ŻE POTRAFISZ WYTRZYMAĆ Z TYMI NORMIKAMI BEZ AMBICJI I HOBBY CHOCIAŻ GODZINE
A jak powszechnie wiadomo loszke najłatwiej zdobyć poprzez znajomych. No tak ale co jeśli mamy w znajomych tylko przegrywów bez różowych?
I tu zaczyna sie k---a symfonia s----------a otóż trzeba sie zastanowić czemu nie mamy ziomków normików i tu są dwie opcje:
-My ich nie chcemy (przejaw inteligencji)
-Oni nas nie chcą
W obu tych przypadkach czeka nas mocny przegryw bo nie mamy nawet szansy na poznanie p0lki a co dopiero szarej myszki dla anonka
i wszystko niby jasne ale k---a nie do końca bo jednak to p---------e że charakter ma znaczenie ma troche sensu.
Nawet przystojny, wysoki, zabawny i umięśniony facet nie znajdzie różowej jeśli ma te 130IQ
No chyba że znajdzie taką inteligentną albo jest tolerancyjny na debilizm...
i teraz obalimy sobie kilka mitów oto one:
-Trzeba mieć ambicje (normiki nie mają)
-Mieć hobby (według loszek jako hobby liczą się tylko motory i inne normickie duperele a jak sie znasz na programowaniu
na którym możesz zarobić faktycznie jakieś pieniądze i ogólnie jesteś nerdem to jesteś d--a nie facet)
-być wysokim (to już chyba obalone dawno temu)
-być umięśnionym (te p-------i z dzisiejszych gimbaz i techbaz nie mają za grosz muskulatury i jak zapuszczą włosy to
łatwo pomylić z dziewczyną)
-być bogatym (idealnym przykładem są sebiksy którzy są biedni w c--j i całe życie w jednym dresie chodzą a dziewczyny jak rękawiczki zmieniają)
-zakola (sebiksy mają zakola i jakoś mają loszki)
-nudny charakter (chyba nie myślicie że normiki oferują sobą coś więcej?)
-mieszkanie na wsi (tak jakby ktoś nie wiedział jak chad jest ze wsi to nadal ma loszki)
-pójście do technikum informatycznego (nie tyle tam przegrywów ile myślicie bo mój ziomek ma na przykład w p---e chadów w klasie co mają różowe)
i to chyba tyle z tych mitów a tak na koniec dodam jeszcze że loszki nie potrafią rozpoznać przegrywa z odległości bo do tego trzeba mieć trochę rozumu i zdolności analizy, np.ja potrafie rozpoznać coorve/p0lke/z-----e s---------y życiowe po ubiorze i szczerze k---a wątpie że jakaś loszka to potrafi bo są w c--j zdziwione kiedy powiem im ile miały chłopaków i czy miały złamane serce po samych k---a butach (99% skuteczności)
Wniosek: S---------y wiążą się ze s-----------i a inteligentne jednostki są uznawane przez nich za s---------y bo sami nazwyają sie O WIELKIE K---A HOMO SAPIENS SAPIENS SAPIENS.

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaiperx: no w suumie, bo w życiu spotkałem może dwie loszki, które były na tyle inteligentne, że mogłem z nimi wytrzymać dłużej niż godzinę XD Może jakbym nie był ulanym krasnoludkiem to by było łatwiej takie mądre spotykać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Przez gówna bez ambicji mam na myśli to że ich jedynym hobby jest spanie, sranie, oglądanie seriali, rysowanie/malowanie, jedzenie
  • Odpowiedz
@Wys9ki: Pisałem o tym że oni mogą nie zaakceptować nas i wtedy to jest true przegryw na który jeszcze sposobu nie wymyśliłem bo to nie jest takie proste żeby nie być introwertykiem bo ktoś nam tak powie ale myśle że w wolnej chwili obmyśle jakiś dobry plan (jeśli nie jesteś ponadprzeciętnie inteligentny to masz szczęście bo w-----a cie tylko brak dziewczyny a nie sam fakt że tak głupie jednostki jak
  • Odpowiedz
Wystarczy tylko być inteligentnym i już c---a nie dziewczynę będziesz miał no chyba że jesteś w C--J TOLERANCYJNY ŻE POTRAFISZ WYTRZYMAĆ Z TYMI NORMIKAMI BEZ AMBICJI I HOBBY

@Kaiperx A jakie jest Twoje hobby? Bo we wpisie wspominasz jedynie o tym, że spędzasz po 20h dziennie przed komputerem.

trzeba sie zastanowić czemu nie mamy ziomków normików i tu są dwie opcje:

-My ich nie chcemy (przejaw
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Monaco A jakie jest Twoje hobby? Bo we wpisie wspominasz jedynie o tym, że spędzasz po 20h dziennie przed komputerem.
Chodziło raczej o to że doradzają przegrywom żeby sobie znaleźli hobby jakby interesowanie sie komputerami hobby nie było i mówią też o ambicjach których nie mają Co do otwartości na innych to d-------ś bo nie widziałem jeszcze żeby ktoś dla porównania przeciętnie inteligenty lubił przebywać w towarzystwie ludzi z zespołem downa
  • Odpowiedz