Nagroda 1: Loża Szyderców przygotowana i zapakowana jak prezent na Mikołajki (za miesiąc już musicie mieć prezenty dla najbliższych, bo zaczyna się sezon na #swieta) Sposób na wygraną: plusujesz - wygrywasz, czyli jak w normalnym #rozdajo
Nagroda 2: Kubek Szydercy Sposób na wygraną: komentuesz - wygrywasz, czyli w komentarzu opisz siebie w dwóch słowach
Ciekawostka ze świata Loży: Zawsze mam problem z sesjami zdjęciowymi. Szukam fotografa-profesjonalisty oraz grafika do stałej współpracy :) #fotografia #grafika #praca
__________________ Zwycięzcy Lożerii nr 11:
Nagroda 1: Biała i Czarna Loża Szyderców leci do @klinik96
Nagroda 2: Dwa dodatki do Loży trafiają do @Pitaq, bo naszym chłopakom brakuje luzu, kapujesz? ( ͡°͜ʖ͡°)
Zapraszam na priv po odbiór nagród. W wiadomości podaj numer Lożerii, w której wygrałeś.
Przewidywane nagrody w kolejnych Lożeriach: whisky Ardbeg, voucher na 100 PLN na PSnetwork, kalendarz na 2019, melanż z Lożą w Krakowie, zabawki/gadżety dla kota/psa.
P.S. Jeżeli masz pomysł na kolejną nagrodę, to pisz śmiało.
@loza__szydercow: Akurat słowa klucze z poprzedniej loży mi się przydadzą ;D Czarno biały. (Nie wiem czy to ma sens, ale miałem do wyboru tylko dwa słowa, a chciałem się trochę poczuć jak Michael Jackson)
@loza__szydercow: rozumiem rozumiem :d dlatego wyjaśniam. W razie czego zapraszam na scieżke wowa. Gwarantowane niesamowite przygody, magie i wieczne dziewictwo ( ͡°͜ʖ͡°)
W Czechach odbył się antyrządowy manifest. Protestujący domagali się między innymi zaprzestania pomocy Ukrainie. Szacunki mówią, że w protestach udział wzięło 10 tysięcy osób.
Pokojowa naszywka Wagnera, wstążka świętego Jerzego i "Zetka".
Nagroda 1: Loża Szyderców przygotowana i zapakowana jak prezent na Mikołajki (za miesiąc już musicie mieć prezenty dla najbliższych, bo zaczyna się sezon na #swieta)
Sposób na wygraną: plusujesz - wygrywasz, czyli jak w normalnym #rozdajo
Nagroda 2: Kubek Szydercy
Sposób na wygraną: komentuesz - wygrywasz, czyli w komentarzu opisz siebie w dwóch słowach
Ciekawostka ze świata Loży:
Zawsze mam problem z sesjami zdjęciowymi. Szukam fotografa-profesjonalisty oraz grafika do stałej współpracy :)
#fotografia #grafika #praca
Zapraszam na priv po odbiór nagród. W wiadomości podaj numer Lożerii, w której wygrałeś.
Przewidywane nagrody w kolejnych Lożeriach: whisky Ardbeg, voucher na 100 PLN na PSnetwork, kalendarz na 2019, melanż z Lożą w Krakowie, zabawki/gadżety dla kota/psa.
P.S. Jeżeli masz pomysł na kolejną nagrodę, to pisz śmiało.
#glupiewykopowezabawy #lozaszydercow
@ShootinP: dokładnie tak, jak mówisz
Czarno biały. (Nie wiem czy to ma sens, ale miałem do wyboru tylko dwa słowa, a chciałem się trochę poczuć jak Michael Jackson)
Komentarz usunięty przez autora
Człowiek #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ps. DEJ