@ambiwalentny_dzieciak: Nie, po prostu po rządach PO nikt nie był sobie w stanie wyobrazić, że nowy rząd może wprowadzić degradację państwa na taki poziom, że niektórzy zaczną tęsknić za poprzednimi rządami.
@ambiwalentny_dzieciak: Aktualnie jest tak, że pis zaskakuje mnie z tygodnia na tydzień co raz bardziej. Niestety, nie są to pozytywne zaskoczenia. Zakazy handlu, ustawy pisane na kolanie, rotacja stołków na absolutnie wszystkich szczeblach spółek skarbu państwa. To się nie mieści w głowie. Zegarki Nowaka i murzyńskość to przy tym j----a fraszka.
@ambiwalentny_dzieciak Ale co, mamy udawać, że tego przesłuchania nie było, a komisja się nie zbłaźniła? Co to za małpia mentalność stadna, że albo jesteście z nami, albo z nimi?
@ambiwalentny_dzieciak: nie jeden mireczek by w paszczu albo w żopu był gotów przyjąć tuska :). Stary te skunksy z PO już nie rządzą 3lata a ludzie pozapominali :). Zresztą podobnie było z AWSowy śmieciami. Dla mnie dramatem umysłowym jest wygrana złodziei z PO w warszawie.... Bosze widzisz i nie grzmisz.
@ambiwalentny_dzieciak: Teraz o wiele więcej wiem o tamtym okresie niż gdy on rzeczywiście był. W wielu miejscach uległem kłamstwom pisiorom i ich propagandzie, która wmawiała jaki to Tusk zły a PO to złodzieje.
Komentarz usunięty przez autora
Mam dobrą pamięć dlatego tusk, po>pisiory
Komentarz usunięty przez moderatora
Co to za małpia mentalność stadna, że albo jesteście z nami, albo z nimi?
@ambiwalentny_dzieciak: Wręcz przeciwnie.
@ambiwalentny_dzieciak: Lepiej głosować na tych samych, po tym jak zostało się przez nich oplutym i wyruchanym bez mydła.
Pamiętam 2005-2007.
Po=PiS