Aktywne Wpisy

jarzynka +133
#modameska Pamiętajcie!
źródło: Zrzut ekranu 2025-06-21 192228
PobierzMoże mi ktoś wyjaśnić ten fenomen, że nawet najbardziej g------a, bazarowa własna działalność w polsce, opierająca sie na handlu i tak wygeneruje wielokrotnie większy zysk niż prawie każda nawet mocno wyspecjalizowana praca na etacie?
Dlaczego jest tak, że ktoś kto sprzedaje gacie na rynku, albo lemoniadę na festynie zarobi zawsze więcej niż np. ja, gdzie moja praca to może nie jest IT, ale jest związana z planowaniem produkcji, wymaga jakiegoś myślenia, analizy, znajomości
Dlaczego jest tak, że ktoś kto sprzedaje gacie na rynku, albo lemoniadę na festynie zarobi zawsze więcej niż np. ja, gdzie moja praca to może nie jest IT, ale jest związana z planowaniem produkcji, wymaga jakiegoś myślenia, analizy, znajomości

@50dzielonena5 he he he
@Cebulator123: ... jak to zmierz??!!... kaliber to liczba napisana na opakowaniu a on przeciez nie ma pudelka ...
Do .50bmg około 20 różnych pocisków wliczając w to treningowe z tworzywa jak M858/M860 (plastikowy pocisk 32,3mm długości) albo podstawowy M2 Ball/AP, M1 smugowy ma ok.58,4mm długości.
Bez skali nie da się określić co to za pocisk, ale lepiej protekcjonalnie coś rzucić do kogoś kogo nie znasz.