Aktywne Wpisy

Mrtav +48
Zrobię paczkę dla potrzebującego Mirka lub Mirabelki. Max do 300zl. Z góry mówię - żadne alko, fajki. Prędzej rzeczy pierwszej potrzeby, higieny. Nie trzeba komentować. Można priv
#wykoppaczka #pomagajzwykopem #warszawa #wroclaw #krakow #katowice #jedzenie
#wykoppaczka #pomagajzwykopem #warszawa #wroclaw #krakow #katowice #jedzenie

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@MakiawelicznyAltruista: Dokładnie taki jest powód. Przez to są wysokie ceny wszędzie bo klient i tak jest.
A potem
@MakiawelicznyAltruista: Moze kolega nie doczytal ze festyn mial cel charytatywny? Cala kasa przeznaczona na leczenie jakiegos dzieciaka? Wtedy nie ma problemu zeby ludzie, ktorzy chca dac, daja za lemoniade 25pln.
Nie chesz zto
A wiesz, że nawet jak są takie akcje charytatywne w centrach handlowych to często jest tak, że większość nie idzie do tych potrzebujących lub inne cele "fundacji"?
Jesteś zwykłym frajerem, takich to tylko yebać, niech płacą
Komentarz usunięty przez moderatora
Uważaj bo ci żyłka pęknie. Wiem czemu są takie ceny, ale nie próbuję (w przeciwieństwie do Ciebie) nieudolnie tłumaczyć głupotę ludzi, A może nie doczytał, a może w promieniu 100 km wszystkie sklepy i restauracje wybuchły, a może coś tam jeszcze. Prawda jest taka, że ludzie płacą dużo za byle co i rzadko kiedy jest to cel charytatywny. Twój przykład z celem charytatywnym nie uzasadnia zjawiska jakie opisał autor
@Normalny_Wykopek: Brawo Ty. Wjezdamy powoli na wspolne tory. Ja doskonale wiem ze ludzie przeplacaja i wlasnie dlatego sa takie ceny a nie inne. Jak wspomnialem:
Przedsiebiorca to nie caritas. I jak znajdzie jelenia co zaplaci 60pln za gofra to bedzie mial cene 60. Tyle.
Podatki.
Wez swój pit do ręki. Zobacz różnicę brutto/netto i zobacz ile byś miał kasy na przepier**nie na głupoty, jakbyś tak nawet z 70% podatku/składek przyciął.