Jutro kolejne mecze Ligi Mistrzow wiec mam do rozdania 1 kod na wszystkie mecze Ligi Mistrzow w IPLA przez 30dni za darmo. Wystarczy Plusik. Losowanie o 19:00
W dodatku mam do sprzedania kod na caly sezon ligi mistrzow (wszystkie mecze do 30.06.2019 roku) w IPLA. - Wartosc wedlug ipli: 340zl Najwieksza oferta wygrywa. Cena poczatkowa: 10zl
"licytacja" do 19:10. Jak bedzie cena, za tyle sprzedam;) Jak znajde jeszcze dane do innego konta na Ipli to rozlosujemy jeszcze konto z dostepem na okolo 10dni
@goik1993: Losowanie zakonczone. Byly problemy z losowanie ale sie udalo. Prosze o Priv: Zwyciezca: @DarPiesni Aukcje wygrywa: @profaza @Dopi @Matti32 do 2dni bede mial kolejny kodzik
@JestesTymCoJez: Dostep na caly sezon sprzedany uzytkownikowi @profaza Jutro losowanie na 7dni dostepu (jak dzisiejszy zwyciezca sie nie odezwie to i na 30dni) i bede mial jeszcze jeden kod na caly sezon
Wystarczy Plusik.
Losowanie o 19:00
W dodatku mam do sprzedania kod na caly sezon ligi mistrzow (wszystkie mecze do 30.06.2019 roku) w IPLA. - Wartosc wedlug ipli: 340zl
Najwieksza oferta wygrywa. Cena poczatkowa: 10zl
#rozdajo
#ligamistrzow
Jak znajde jeszcze dane do innego konta na Ipli to rozlosujemy jeszcze konto z dostepem na okolo 10dni
Komentarz usunięty przez autora
Prosze o Priv: Zwyciezca: @DarPiesni
Aukcje wygrywa: @profaza
@Dopi @Matti32 do 2dni bede mial kolejny kodzik
Jutro losowanie na 7dni dostepu (jak dzisiejszy zwyciezca sie nie odezwie to i na 30dni) i bede mial jeszcze jeden kod na caly sezon
Komentarz usunięty przez autora