Aktywne Wpisy
akro81 +1017
Mój post na mikroblogu dotyczący zwandalizowania Toyoty Celiki 5 generacji przez łódzkich studentów podczas Juwenaliów PŁ mający 1200 plusów i realny wpływ na możliwości odszukania sprawców tego zdarzenia został usunięty. Prawdopodobnie dlatego, że studenci zostali tam nazwani przeze mnie w sposób niewulgarny, choć w pewnym sensie obraźliwy.
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
Ok, rozumiem, emocje delikatnie mnie poniosły, choć i tak starałem się ważyć na słowa. Trudno, żeby nie poniosły przy takiej sytuacji, ale na przyszłość będę
źródło: toyota
Pobierz
affairz +320
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

źródło: comment_7BColbiDSPgxq3049GG930A49vUx2vtI.jpg
Pobierzim wiecej alternatyw powstanie, tym lepiej: potem wyjdzie w praniu ;D
szybki raport jak mi ida prace: dzisiaj wieczorem koncze back-end (przebudowuje go od zera, bo wymyslilem sporo nowych rzeczy). jutro zaczynam front-end (poczatek juz mam)
ja koduje w pojedynke, wiec troche to wolniej idzie - ale idzie ^^
(odezwe sie jak tylko machne, jak pomozesz - to na starcie dostaniesz range Super-MODA!! :D)
projekt rozwijam metodą "FDD" (Furious-Driven Development, czyli na razie sklepałem cały kod, ale ani nie przetestowałem, ani nic ;P
portal pisze dla siebie, z zamiarem odtworzenia dawnej chwały tego miejsca. nie licze na 8.5M UU / m-c (tyle ma obecnie wykop), chciałbym zebrać grupkę Mireczków (ile sie da), żeby tworzyć miejsce takie, jakim kiedyś był ten portal (zanim patostreamy się
Tak, to jest fakt. Ale będąc tutaj tyle czasu chyba wiesz jak działają wszystkie afery na wykopie. Dzisiaj są wkurzeni a za kilka dni afera ucichnie i nikt nie będzie chciał przechodzić :P "Pokrzyczeli pojęczeli i już po rewolucji"
To jak
w tej chwili nadchodzą dwie nowe platformy, wiec bedzie ciekawiej. wykop do tej pory byl absolutnym monopolistą, teraz jednak jest szansa, że rozkład sił ulegnie zmianie. Nie liczę na to, że
Rozumiem, że Twój tag to #strimi2? Na kiedy przewidujesz wielkie boom i oficjalny coming out? Bo pewnie będe usuwał kolejne konto niedługo i tworzył nowe :P
od piątku mam przerwe w robocie do stycznia, bede siedział i mocno kodził. mysle wiec, ze cos ciekawego bede mogl wtedy wlasnie zaprezentowac :)
jak usuniesz konto (i założysz nowe), śledź ten tag. co tydzien bede cos cisnał. (generalnie robie w Edżajlu, wale komity 2-3 na jedną sesję wieczorną, ale uznałem, ze nie ma sie czym chwalic na mirko, nie chce denerwowac mireczków, ze