Wpis z mikrobloga

Otrzymałem wczoraj 1 kod zaproszeniowy do bety F76 (były 3 ale już znajomkom rozdałem), ,więc jeśli ktoś chce dzisiaj pograć/spróbować 22:00-02:00 to zapraszam :) Ja mam już 10 poziom więc może jeśli nawet nie ze mną to ktoś chociaż sobie spróbuje.

#fallout76 #fallout
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Biszkopcik: Jakieś 45GB

@Hipokryzja_Wykopu: Prawdopodobnie do premiery, czyli 14 listopada, chociaż BETA zorganizowana jest w ten sposób, że działa tylko w określonych godzinach. Dziś bodajże 22-2, jutro 20-3. Ma to maksymalnie obciążać serwery na potrzeby testów.

Ja mam 3 kody do oddania
  • Odpowiedz
@Biszkopcik: napisz mi pw
@Hipokryzja_Wykopu: Jest dzisiaj i jutro, dzisiaj przez 4 godziny, jutro chyba przez 8. Z tego co pamiętam progress przechodzi do wersji Release, jeśli się kupiło pre-ordera, ale chyba można normalnie kupić po premierze i przenieść progress z bety. Ogólnie wrażenia jak z każdą grą Bethesdy, wpizdu bugów i śmiesznych sytuacji ale ogólnie idzie w to grać. Gra ma potencjał i myśle, że po paru
  • Odpowiedz
@maciek9980: Dziękuję, nie idzie nawet o te głupie 5zł, ale o to że Ci się chciało to rozdawać. Idę ogarniać gdzie mam to wklepać na stronie beth i mam nadzieję że Play skończy się wygłupiać i wyłączy mi 24h internetu bez limitu który działa już czwarty dzień.
  • Odpowiedz
@Hipokryzja_Wykopu: Przed startem bety zrobiłem sobie preload, mówili, że nie będzie trzeba pobierać ponownie po premierze. Dziś odpalam Launcher i jeb, update i 40GB do ponownego pobrania ;)

@Mikoziq: Dzisiaj podziękuję, bo chciałbym sam na początek ogarnąć jak to wszystko wygląda, ale jutro chętnie bym coś zespołowo pograł, szczególnie, że gra będzie dostępna już o 20:00 :)
  • Odpowiedz