Wpis z mikrobloga

czy chęć na ćpanie może być spowodowana brakiem ssri? XD

Jutro ide do lekarza po ssri, od kilku dni juz nie biorę, jak widzialem ze sie koncza to bralem polowę dawki

no i nadal czuję się jak wcześniej z tą różnicą że już dzisiaj w sklepie ledwo odmówiłem sb kupna jakiejś wódeczki bo miałem ochotę no i kodeinka zaczyna za mn chodzić, czuję jakąś dziwną ochotę na nią, taką że jak pomyślę że nie będę tego znowu żarł to zaczynam się "wewnętrznie" jakby denerwować, tak w środku xD podobnie jak sb odmówiłem wódeczki, też jakoś tak się zdenerwowałem wewnętrznie ;-;

#narkotykizawszespoko
#psychiatria
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qwertty321: Tak. To normalne. Twój organizm jest przyzwyczajony już do pewnego stanu rzeczy i Twój mózg wysyła mu sygnały, że niedługo zabraknie tego czego mu „potrzeba”. Dlatego możesz odczuwać chęć zażycia jakiejkolwiek innej u----i. Podświadomie wiesz, że a-----l i obojętne n-------i wprowadzić Cię mogą w inny, „fajny”, stan nie mając leków. Jak weźmiesz SSRI to te myśli miną.
Podobnie jest jak ktoś rzuca jakiś nałóg.
Szybko jest w stanie znaleźć
  • Odpowiedz
  • 0
@ciulus to moze sb nie wkręcam
dawno nie miałem tego uczucia, c-----e
dobrze jest przypomniec sb dlaczego nie chce juz cpac

@marekv7 no wiem ze sie nie powinno ale mieszalem do tej pory i nie czułem większych zmian w psychice, tylko po stymulantach ale to tak jak zwykle
  • Odpowiedz
  • 0
@chyba_cos_nieteges stymulanty mi zbrzydły totalnie, tzn jak ktoś zaproponuje to nie odmówię z grzeczności ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nawet teraz czuję to "s--------e" człowieka po tym, w sensie jak już schodzi

a po kodzie nigdy czegoś takiego nie było, zeszła sb no i c--j, trudno, nie czułem się w żadnym stopniu zezwierzęcony
  • Odpowiedz