Aktywne Wpisy
Sigfried +87
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
KwadratF1 +255
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Czemu o tym piszę w kontekście 11.11? Forza Nuova, faszystowska organizacja, jako gość zapraszana jest przez organizatorów, tzw. "polskich patriotów" na tzw. "Marsz Niepodległości". (W 2017 roku przemawiał tam Roberto Fiore). Lansują się tam też jawni neofaszyści i neonaziści z innych krajów. (Słowacja - Mazurek też był oficjalnie zaproszony przez organizatorów, Ukraina, widziani też byli neonaziści szwedzcy i niemieccy).
A potem wielki oburz, że piszą o "marszu faszystów" w Warszawie, patriotów szkalujo. No ciekawe dlaczego....
Oczywiście, jeśli robienie tłumu do lansu faszystów i neonazistów z całej Europy to wasza idea "patriotyzmu" (nie wiem, historii was w szkole nie uczą?) i "świętowania", proszę bardzo, wasz suwerenny wybór. Tylko nie kłamcie później, że było tam "co najwyżej kilku idiotów", a w ogóle piękna patriotyczna impreza. Wchodzicie w tej gnój z otwartymi oczami.
#polityka #marszniepodleglosci #faszyzm #warszawa
@Variv: Bo narodowcy to tacy sami idioci jak skrajni liberałowie? Co tu jest do ogarniania?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wiem dlaczego ktoś zaprasza takie osoby na ten pokojowy marsz, natomiast nie uważam aby to go przekreślalo. Marsze z lewej strony są często gęsto inspirowane ideologią marksistowską, która przyczyniła się do śmierci znacznie większej ilości osób niż ideologie skrajnie prawicowe.
no fajny argument, przekonał mnie, ide na Marsz ONR, dzieki :)
Niech nie zapraszają na marsz faszystów, to może ludzie chętniej "zapomną o podziałach". Nie ma akceptacji dla faszyzmu, nie próbuj zwalić tego na jakieś "lewactwo" czy poprawność polityczną.
Ja #!$%@?, ty w jakimś matrixie żyjesz?
W sumie, na upartego przenieść dzień niepodległości z 11.11 na 15.08 i wuala, można robić fetę w amerykańskim stylu, bo serio, chyba nie ma lepszego sposobu na wyrażenie szacunku i wdzięczności dla ludzi którzy tą wolność wywalczyli niż najzwyczajniej w świecie cieszyć się z tego, że się ten własny kraj ma.
Ale nie, bo poco, lepiej smęcić i
@apkwiatosz: jakie żydowskie wycieczki 3 z tych zdjęć to "europejczycy"
@Andreth:
Mój dziadek akurat w 45 do żydowskiego obozu zagłady trafił gdzie tysiące polaków zostało zamordowanych przez żydowskich katów. Dyskusja o holokauście nie ma sensu, bo jest nielegalna w tym kraju. Jasne, koszulka niesmaczna, tak samo jak morda i tusza tej świni. Z drugiej strony satyrycznie ukazuje to jak Żydzi zrobili biznes na tragedii i umniejszają rolę nie-Żydów jako ofiar Niemców. Oświęcim stał
@frutson: ?