Wpis z mikrobloga

Co się o------o to nawet nie XDD
Dostałem bana z d--y od "1929"
Ciśniemy na cs_italy, pierwsze kilka rund mi poszło spoko, staty 7:0, bo rozwalałem w pokoju z winem. Później sobie stałem w pokoju z hostami i pilnowałem długiego tunelu ze snajperką i cyk ban "podejrzenie cheatowania" XD
Żadnych screenów, nie ma też hltv, czekam na opinię tego kolesia XD
#mirkoserwer16
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misiek432: Grałem tam dwa dni i po tym jak banowali typków z czapy, gdzie goście ledwo mychą ruszali to dałem se spokój. Miała być nostalgia, a wyszła gimnazjalna chęć namiastki władzy xD
  • Odpowiedz
@misiek432: to może sprawdź najpierw, czy masz ssy, a potem obrażaj. Ssy czyste.
@ldldld3: jest nostalgia. Większość gra i bawi się świetnie. Jak gracze obrażają, to mają nie dostawać banów? Czy jak jest podejrzenie, to mamy nie robić screenów? Jeszcze nie wiem za co plusy dostajesz.
  • Odpowiedz
@geratius: Wspominałem coś o obrażaniu? Pisałem o tym, że goście sobie grali, ledwo co ruszali myszką o strzelaniu nie mówiąc i dostawali bany podejrzewając o cheaty, no ludzie xD Niektórzy pewnie grali na tym serwerze pierwszy raz od 5-10 lat i grają i nagle dostają bana i dostają powiadomienie "Podejrzewanie oszukiwania", ani informacji co ma ktoś z tym zrobić, ani nic, bo grał ostatni raz z 10 lat temu to
  • Odpowiedz
@ldldld3: "kiedyś coś tam słyszałem". Przyglądamy się nieraz przez kilka map. To, że ktoś nie gra za dobrze, to wcale nie znaczy, że nie może mieć czitów. Mamy ESP i często gęsto widać, że odpalony, ale dla pewności dajemy screeny. Mamy pozwalać grać cziterom, bo nostalgia po 10 minutach? A powód bana jest dłuższy, tylko na serwerze widnieje krótki opis.
  • Odpowiedz
@Rumcayss: Ja tam nie robię problemów, bo już tam nie zamierzam grać, pograłem swoje i mi wystarczy. Po prostu skomentowałem to co widziałem za czasów jak tam jeszcze byłem i tyle.
  • Odpowiedz