Aktywne Wpisy

Nie wiem skąd się wzięła opinia, że podróżowanie pociągiem jest wygodniejsze niż autobusem.
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze
Ostatnio jechałem kilka razy nocą flixbusem w nocy i dało się przespać. Ludzie po pewnej godzinie siedzą cicho i sobie nie przeszkadzają.
Dzisiaj pierwszy raz spędziłem taką podróż w pociągu i była katastrofa. Przedział 6 osobowy. Na początku oprócz mnie jakaś parka i grubas. Grubas już od początku jęczy i sapie. Jak zasypia to p---------e chrapie. Ale to jeszcze

aleksc 0
Myję okulary a potem wycieram szmatką do okularów i pełno smug. Czy myjka do okularów jest dobra, bo zastanawiam się czy przy wycieraniu znów nie bedzie smug?
#okulary
#okulary

źródło: Profesjonalna-myjka-ultradzwiekowa-do-okularow-bizuterii-ULTRASONIC-0-6L
Pobierz
A jeszcze nie wyszłaś z domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Cóż, PKB i bogactwo tych krajów temu przeczy.
Jako dorosły człowiek nigdy w życiu nie pomyślałbym, że będę się bał wejść do baru o godzinie 20:00 będąc we Włoszech.
@Winatuska: najgłośniej krzyczą o tym ci którzy mieli okazje pomieszkać i popracować na zachodzie, a nie tylko przyjechać na wakacje.
@Winatuska: Raczej ci co na wsi są 2 razy w roku na święta.
@Winatuska: w ogóle to dla mnie niepojęte.
O niszczeniu zachodu, mówią ludzie ze wschodu, którzy zachód widzą na propagandowych filmikach.
O niszczeniu miast piszą ludzie, którzy w nich nie mieszkają.
O niszczeniu Kaliforni przez Demokratów, mówią Republikanie