Aktywne Wpisy
51431e5c08c95238 +725
Ale największa beka z tych 30-40-letnich fanów buddy oni serio uwierzyli ze 22-letni sebkowaty prymityw bez wykształcenia, bez bogatych starych i bez solidnej firmy jest w stanie w krótkim czasie zarobić w Anglii, pracując na zmywaku i w call center, na Ferrari. xD
#budda
#budda
grexo +5
Będzie na tym działał Linux i Windows 7 na wirtualce albo drugim dysku. Laptop z przeznaczeniem na programowanie (VS i IntelliJ) jak i codzienny użytek (typu przeglądanie internetów, praca w jakimś LibreOffice lub MS Office, programowanie jak wcześniej wspomniałem i granie w mało wymagające gry) więc fajnie by było jakby miał dużo RAMu i 2 sloty na RAM, jak i dwa miejsca na dyski (SSD + HDD, może być możliwość usunięcia napędu DVD i wsadzenia tam HDD bay'a). Rozdziałka ekranu na pewno wyższa niż 1366x768. I fajnie, jakby miał dwa wyjścia wideo (VGA + HDMI) i możliwość podpięcia pod stację dokującą. Zależy mi też na wytrzymałej obudowie.
#laptopy #komputery #thinkpad #kiciochpyta
Ja bym na Twoim miejscu brała T440, T450. SSD na m.2, HDD normalne SATA. T440s/T450s są trochę lżejsze, ale mają tylko jeden slot na RAM do rozbudowy (część RAMu