Aktywne Wpisy
Oltwk93 +209
#demografia #gospodarka #nieruchomosci #logikaniebieskichpaskow
Zawsze śmieszy jak wykopki łykają korwinizmy typu "kiedyś pensja męża wystarczała na utrzymanie całej 6 osobowej rodziny a teraz żona musi pracować i nie starcza nawet na 1 dziecko"
Kto obniżył pensje mężczyzn aby kobiety musiały iść do pracy? Żydzi czy lewacy xD
A kiedy były te czasy że z 1 pensji na w miarę dobrym poziome żyła przeciętna rodzina?
Zawsze śmieszy jak wykopki łykają korwinizmy typu "kiedyś pensja męża wystarczała na utrzymanie całej 6 osobowej rodziny a teraz żona musi pracować i nie starcza nawet na 1 dziecko"
Kto obniżył pensje mężczyzn aby kobiety musiały iść do pracy? Żydzi czy lewacy xD
A kiedy były te czasy że z 1 pensji na w miarę dobrym poziome żyła przeciętna rodzina?
Fjubens +53
Czemu różowe wszędzie muszą dupę wcisnąć? Tak to widok naprawdę ładny by był. #logikarozowychpaskow #rozowepaski #gory
- homoseksualizm to nie choroba!!!!
- nie ma co spierać się o terminy, ale z biologicznego punktu widzenia, to jak najbardziej dysfunkcja!
- homoseksualizm to nie choroba, tak orzekli seksuolodzy!!!!
- ok, ale biolodzy wyodrębnili cechy organizmów żywych, a wśród nich, rozmnażanie.
- homoseksualiści nie są bezpłodni!!!!111
- pewnie, że nie są. Ich plemniki i komórki jajowe są sprawne, ale ukierunkowanie popęd na osobniki tej samej płci, ogromnie utrudnia zapłodnienie.
- jest jeszcze inseminacja in vitro! Nie trzeba uprawiać seksu by mieć dzieci!!!!11
- owszem, ale to zabiegi medyczne. Podanie cukrzykowi insuliny, nie sprawia, że jest zdrowy, a jedynie likwiduje chwilowo objawy choroby
- ale seksuolodzy!!!111 a bo wy wszyscy tylko na (uwaga, uwaga) CHŁOPSKI ROZUM!!!!1111
#fucklogic #neuropa #4konserwy #bekazneuropy #homoseksualizm #lewackalogika #antynauka #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wskaż mi palcem brak logiki i co konkretnie podważasz? Cechy organizmów żywych? To jest wiedza na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej...
Bo jeszcze jest jedna opcja... Możesz podważać rolę jaką biologia przypisuje popędowi seksualnemu, albo twierdzić, że w wyniku stosunku homoseksualnego może dojść do zapłodnienia. Innej opcji tu nie widzę. Jednym słowem ideologiczne, antynaukowe brednie.
Tak właśnie myślałem. Oczywiście brak argumentów, które umożliwiają dyskusję bez pisania na nowo biologii, nie ma tu nic do rzeczy, prawda przyjacielu? Pozdrawiam SERDECZNIE, miłego wieczoru, wszak za chwilę quali.
W wolnej chwili zastanów się przez chwilę po co ewolucja dała nam popęd seksualny.
Tylko uważaj z tym myśleniem bo skutecznie leczy z lewicowych poglądów. Buziaki.
Popatrz, co to jest zaorać takiego prawackiego ignoranta jak ja, a jednak nikomu z tęczowych ten jeden jedyny raz się nie chce.
Dobra, mniejsza o to. Studio już jest.
To mówimy o jednostkach chorobowych czy o klasyfikacji do istot żywych??
Definicja dysfunkcji wynika z definicji funkcji organizmów. Resztę sobie dopowiedz sam.
Na razie to tylko przyszedłeś i mnie obrażasz. Jak to było z tym gołębiem i grą w szachy? Ano właśnie. Kiedyś na #f1 pisałem, że Cię szanuję mimo tęczowego #!$%@?, ale rządam wzajemności albo (przynajmniej w tym wątku) GTFO.
@PiPiPingu: wygrywanie we własnej projekcji zawsze spoko.
Tak się składa, że nie dawniej jak dziś, mniej więcej taki dialog prowadziłem, flakonie.