@ZielonaHerbataPodanaNaZimno: a Mama? Lepszego słuchacza nie znajdziesz i zapewne rady mądre prawi. Uwierz da się wyjść z każdego dołka. Coś o tym wiem wystarczy po prostu zaufać drugiej osobie. Lekarzowi nie powiesz wszystkiego. Jeśli jednak i nie pomógł to musisz byc albo w wysoce fatalniej sytuacji albo po prostu trafiłeś na amatora. Rób małe kroki ale systematycznie dąż do tego aby chciec rozwiązać problemy bo z każdej sytuacji da się
@linuksozerca: Niestety ale jest już za późno, matka w większości wie co mi jest, ale to prosta osoba i dla niej wyjście na dwór i bieganie rozwiązuje wszystkie problemy, póki masz nogi heh
@ZielonaHerbataPodanaNaZimno: trzymam kciuki żebyś znalazł choć trochę sensu życia i kogoś kto pomoże Tobi zmienić zdanie. Ale to wymaga również Twojego zaangażowania. Niemniej wiedz że jest ktoś na świecie dla którego to że istniejesz nie jest obojętne.
85-letni milioner Samuel Whitmore poślubia 25-letnią Mayę podczas spontanicznego ślubu w Las Vegas. Mówi: „Od momentu, gdy zobaczyłam jego dobre oczy, wiedziałam, że jest moją bratnią duszą”.
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link