#anonimowemirkowyznania Czy jesli idaca na ulicy z naprzeciwka obca #rozowypasek odpowie na na nasz usmiech rowniez usmiechem to mozna smialo probowac sie z nia umowic na randke ? Czy raczej jest mala szansa, ze to cos oznacza .? Prosze o opinie glownie kobiety.
PonuryTyran: @dobrzecisiewydaje: To twoim zdaniem jaki znak ze strony obcej kobiety na ulicy moze sugerowac ze warto do niej podejsc z propozycja spotkania .?
@AnonimoweMirkoWyznania: Ulica jest do chodzenia, a nie do nękania obcych różowych. Jak chcesz kogoś poznać to idź do klubu albo odpal tindera. Takim ludziom jak ty powinno się zabronić wychodzić z domu.
@AnonimoweMirkoWyznania: znaki to są drogowe. Jak chcesz sprawdzić czy warto do niej podejsc i czy zgodzi sie na kawę to po prostu podejdź i zapytaj. Potem płaczecie, ze różowe dążą do kolejnej emancypacji i robią sie za bardzo samodzielne, a to wy sami sie kastrujecie.
Ale jesli sie nie spodobasz w takiej sytuacji, to moze podpasc pod molestowanie. Obcy nieatrakcyjny facet podchodzi na ulicy i zaprasza na kawe tak z dupy... ( ͡°͜ʖ͡°)
@Greenvidia: różni ludzie do mnie podchodzili i rożne rzeczy proponowali i nikt jeszcze nie siedzi, a ja nie udaje zgwałconej. Ale fakt, jak trafisz na psychopatyczną atencjuszkę to moze byc rożnie :/
CzarodziejskiCielak: @Myszkaszyszka: Ja mam prace gdzie roznosze ulotki caly dzien. Wiele kobiet dziennie mijam. Z tego co mowisz powinienem na spotted pisac codziennie do ponad 30 kobiet :)
@AnonimoweMirkoWyznania: no wiem wiem, ale teraz po czasie to chyba jedyna szansa ;) albo liczyć, że jutro też będzie przechodziła i wtedy zagadać. Ale odpowiem na pytanie jako kobieta: ja się do ludzi ot tak nie uśmiecham na ulicy, chyba, że chodzi o sytuację, gdy rozmawiam z kimś, kto powie coś śmiesznego, albo coś śmiesznego mi się przypomni i uśmiechnę się sama do siebie a ktoś to zauważy i pomyśli, że
Czy jesli idaca na ulicy z naprzeciwka obca #rozowypasek odpowie na na nasz usmiech rowniez usmiechem to mozna smialo probowac sie z nia umowic na randke ?
Czy raczej jest mala szansa, ze to cos oznacza .?
Prosze o opinie glownie kobiety.
#pytanie #przegryw #wygryw #podrywajzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#logikarozowychpaskow #zycie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
Wolam @wyjzprz2 i @aardwolf
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ale jesli sie nie spodobasz w takiej sytuacji, to moze podpasc pod molestowanie. Obcy nieatrakcyjny facet podchodzi na ulicy i zaprasza na kawe tak z dupy... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#met00
Ale fakt, jak trafisz na psychopatyczną atencjuszkę to moze byc rożnie :/
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
Ale odpowiem na pytanie jako kobieta: ja się do ludzi ot tak nie uśmiecham na ulicy, chyba, że chodzi o sytuację, gdy rozmawiam z kimś, kto powie coś śmiesznego, albo coś śmiesznego mi się przypomni i uśmiechnę się sama do siebie a ktoś to zauważy i pomyśli, że