Wpis z mikrobloga

Testy na ojcostwo we Francji sa surowo wzbronione. Niesubordynowanemu mezczyznie, ktory skorzysta z tego typu testow w panstwach, w ktorych sa legalne (szwajcaria, belgia) grozi do roku wiezienia i kara w wysokosci 15k EUR. Wladze francuskie argumentuja swoje podejscie opinia psychologow, ktorzy twierdza, ze: „ojcem jest ten ktory wychowuje, a nie ten ktory splodzil”

Czujecie to #!$%@?? Niech mi jakas feministka powie, ze kobiety sa dyskryminowane i zyjemy w swiecie sterowanym przez bialych heteroseksulanych mezczyzn. W jakim swiecie #!$%@? zyjemy, ze fundamentalne prawo do powielania swoich genow jest sankcjonowane przez aparat panstwowy?
Najbardziej bawi mnie w tym wszystkim opinia kobiet na tenat testow na ojcostwo - osoby za wolnym dostepem do testow sa wyzywane od mizoginow, incelow, szowinistow. #redpill #przegryw #rozowepaski #feminizm #lewackalogika
B.....a - Testy na ojcostwo we Francji sa surowo wzbronione. Niesubordynowanemu mezcz...

źródło: comment_rf2eJm4BOcatSZm802edWSOroVeGyrZC.jpg

Pobierz
  • 47
  • Odpowiedz
Najbardziej bawi mnie w tym wszystkim opinia kobiet na tenat testow na ojcostwo - osoby za wolnym dostepem do testow sa wyzywane od mizoginow, incelow, szowinistow

@Baitka: chyba w twoim wyimaginowanym świecie XDDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
A ja myślałem, że to Polska jest największym narodem cucków, myliłem się.

@RobieZdrowaKupke: ale wiesz, że to prawo jest dla tych poniżej w drabince. Nie dla tych co stanowili.

prawdziwemu ojcu dziecka, który być może chciałby je wychowywać

@Shanny: może prawo jest już przystosowane do jakiejś grupy którza takiego ojcostwa nie przyjmuje w 99%
  • Odpowiedz
O, kolejny raz ten sam wątek na Wykopie i kolejny raz te same brednie. xD Już raz uczestniczyłem w dyskusji na ten temat tutaj i do dzisiaj mam niesmak w ustach. Testy na ojcostwo we Francji nie są zakazane. Są regulowane, co jest sporą różnicą.

@Baitka jesteś jakimś multi Lawrence'a?
  • Odpowiedz