Aktywne Wpisy

Gmeras +661
Witajcie, obserwujące Mirki. To, że wciąż mam głowę na karku, wydaje się niewyobrażalne. W poprzednim poście wspominałem, że młody zaczął się rozchorowywać. Wczoraj byłem u lekarza, który stwierdził, że wszystko jest w "porządku" i zalecił leczenie objawowe. Jednak w nocy coś mnie zaniepokoiło w jego oddechu, więc pojechałem na nocną pomoc, gdzie po osłuchaniu otrzymaliśmy skierowanie do szpitala. Diagnoza: nieszczęsne zapalenie płuc. Ehh... Teraz leżymy w szpitalu i odpoczywamy.
Za dnia babcia
Za dnia babcia
źródło: temp_file7194144215788755875
Pobierz
Lolenson1888 +98
Jakie znacie jeszcze inne propolskie, patriotyczne wynalazki jak Liga Konferencji, gdzie można się popodniecać jak zajebiści jesteśmy? xD
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz
- Żużel
- Eurowizja Junior
- Reprezentacja siatkówki
#mecz

Nowy sezon Making a Murderer jest równie szokujący co premierowy. Po obejrzeniu pierwszego raczej każdy zdrowo myślący człowiek nie byłby w stanie stwierdzić czy Steve jest niewinny, jednak po drugim nikt nie powinien mieć w tej kwestii wątpliwości.
Odniesiono się do wszystkich zarzutów, które były kierowane po emisji premierowego sezonu i całkowicie jest zmiażdżono.
Ta sprawa jest bulwersująca i niedługo po doprowadzeniu jej do końca zatrzęsie amerykańskim wymiarem sprawiedliwości i będzie na ustach całego świata.
Najbardziej chore jest ciągłe przetrzymywanie w więzieniu Brendana, na którego nie ma ANI JEDNEGO dowodu na jego udział w morderstwie. Żaden szczegół z jego zeznań nie ma żadnego poparcia w faktach. Chyba, że wierzymy, że w pokoju Stevena urządzono masakrę (gwałcenie przypiętej do łóżka kajdankami Teresy, podcinanie jej gardła, dobijanie ciągle żyjącej kobiety strzałami ze strzelby) i w magiczny sposób nie ma tam ani jednej kropelki krwi, która natomiast znajduję się w sterylnie wyczyszczonym samochodzie.
#makingamurderer #netflix #stevenavery #kryminalne #kryminalistyka #seriale
źródło: comment_YdgScLfbAjxSsHPp4di4cp0hZEhIJB66.jpg
PobierzTo samo można przeczytać tutaj:
Pod koniec wypłynęły okropne rodzinne brudy. Wystarczyło tylko alternatywne spojrzenie na sprawę, wykluczające Averego, żeby nagle otworzyły się bardziej logiczne i zdroworozsądkowe rozwiązania. I faktem jest, że po pierwszym sezonie nie byłam przekonana
@magnes125: teraz to raczej już nie chcą przyznać się do błędu za wszelką cenę. Koszta tego byłby niewyobrażalne i wywołałoby to ogromny skandal w całym kraju - szczególnie, że jest sprawa bardzo medialna, w którą zamieszany jest gigant jak Netflix. Wiele osób doczekałoby się dymisji oraz procesów karnych.
Ja stawiałbym
Pierwszy alternatywny sprawca (były chłopak) był rzucony mimochodem.
@Clefairy: szanuje, taki wstęp powinni wszyscy stosować