@rod3nt w 9, ale jednak 2.0 ma droższe części niż 1.9, ale nie wiedziałem że aż tak.
@vajroos tak do 159 2.0jtdm. Rozmawiałem z mechanikiem polecanym na forum i mówił że tam są 2 rodzaje dwumasy i po nr Vin wyszło że u mnie jest ta droższa.
Jeszcze nie robilem. Po opisaniu objawów mechanik twierdzi że to dwumasa. Mianowicie na polsprzegle słychać terkotanie a przy ruszaniu (również przy wciśniętym polsprzegle)
Sprzęgło i dwumasa z wymianą w 2.0jtdm 5600zl. Sama dwumasa 3000zl. K---a mać co to za cena...
W sieci:
Sprzęgło: https://www.autosklep24.pl/pl/p/Sprzeglo-ALFA-ROMEO-159-GIULIETTA-2.0-JTDM-FIAT-FREEMONT-LANCIA-DELTA-2.0-Multijet-FIAT-LANCIA-New-Genuine-Clutch-Kit-OE-55235327/20216
@vajroos: Jak uzyskać rabat?
@vajroos tak do 159 2.0jtdm. Rozmawiałem z mechanikiem polecanym na forum i mówił że tam są 2 rodzaje dwumasy i po nr Vin wyszło że u mnie jest ta droższa.
Jeszcze nie robilem. Po opisaniu objawów mechanik twierdzi że to dwumasa. Mianowicie na polsprzegle słychać terkotanie a przy ruszaniu (również przy wciśniętym polsprzegle)