Aktywne Wpisy
mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
Jak zachować się i potraktować ultimatum dziewczyny "albo zaręczyny, rezerwacja sali weselnej i zaliczka na wesele do końca roku albo się rozstajemy"? Oboje jesteśmy lvl 32, razem od 4 lat. Mieszkamy wspólnie od 3 lat. Od roku ona mnie ciśnie na dziecko, aby scementować nasz związek, ale ostatnio dołożyła kolejne warunki, o których wyżej napisałem. Ona uważa, że dzięki temu wejdziemy na nowy poziom związku, uratujemy go -
TakiSeLogin +587
Ludzie ludziska, wiem, że to raczej przegrana sprawa, ale czy ktoś może nagrał video mojej świecącej instalacji?
Jedyne co miałem do dyspozycji to stary szajsung s4 który nie zebrał za dużo światła, jednocześnie jak ostatni debil nie poprosiłem nikogo żeby całość jakoś porządnie nagrał - no i zostałem praktycznie z niczym :( Sam cały czas gdzieś latałem, komuś pokazywałem breloki, sprzedawałem albo rozdawałem a chciałbym mieć pamiątkę. No i nie powiem, wykorzystał bym to sobie na swojej stronie w dogodnym momencie.
Ktoś coś?
Na zdjęciu najlepszy pomocnik we wszechświecie @mandrake13 i bliżej niezidentyfikowany obiekt.
W ogóle to inaczej trochę miało być, po 22 było umówione że gasną światła i zapowiadają mnie i mój kącik ale coś nie wyszło, w szczególności z gaśnięciem światła
Next time, pojawię się czasem gdzieś tam :)
A UV mnie tak nie bawi jak świecące breloki więc się za to nie zabierałem, choć mam masę różnych pigmentów UV xD
Ja mogłem robić jakieś wpisy i konkursy, zresztą później było parę turniejów w cymbergaja, tylko że nie mogłem się rozdwoić - gadanie z ludźmi zainteresowanymi, jednoczesna sprzedaż, poprawianie, latanie z lampami - pod tym względem nieogarnąłem, wykop trochę też dał ciała ale już trudno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
W międzyczasie oczywiście jest trochę problemów, bo sama żywica nie jest niebezpieczna, ale reakcja łączenia obu składników już tak, a raczej opary więc trzeba uważać. No i pilnować czasu. No i trochę czasu spędzić żeby nabrać wprawy.
Ale to jest do zrobienia ;)