Wpis z mikrobloga

Mam dylemat gdzie kupić wojnę krwi. Na co dzień grałem w gwinta na lapku jednak jest to bieda laptok, który strasznie się męczył i jest ryzyko, że gra będzie chodziła bardzo słabo, przez co odbierana będzie przyjemność z gry. Z drugiej strony mogę poczekać do tego grudnia i zagrać na konsoli, gdzie będę miał pewność, że wszystko będzie chodziło jak należy. Minus jest tego, że jednak muszę czekać trochę czasu. Czy jest na gogu jakaś możliwość przetestowania gry i ewentualnego zwrotu jak na steamie?
#gwint #ps4 #gog
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeśli się nie mylę to na Gogu możesz zwrócić tylko kiedy nie zgraleś w grę. Zawsze możesz spiracic i sprawdzić czy działa a potem odinstalować
  • Odpowiedz
@Szymas1234576847456: Na gogu masz gwarancję:

"Jeśli wciągu 30 dni od zakupu gry pojawią się u ciebie problemy techniczne albo błędy, które nie pozwalają ci ukończyć gry, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta. Jego pracownicy zrobią wszystko, aby pomóc ci rozwiązać problem, ale jeśli po kilku próbach to się nie uda, a gra wciąż nie działa, zwrócimy ci pieniądze.".

Kup i zobacz jak działa. Jak się nie spodoba to pozostaje
  • Odpowiedz
@Vegan: Raczej nie przejdzie, bo to nie są problemy techniczne, a niespełnione wymagania techniczne.

Cóż, z jakiegoś powodu umieszczamy wymagania systemowe na stronach każdej z gier. Musisz sprawdzić, na jakim systemie gra się uruchomi. Jeśli gra nie działa ponieważ źle odczytałeś specyfikację systemową, możemy jedynie zaoferować wyrazy współczucia. :( Zwróć uwagę, że nie możemy również zaoferować pomocy, jeśli próbujesz uruchomić gry poprzez oprogramowanie maszyny wirtualnej.
  • Odpowiedz
@Szymas1234576847456: No jeżeli nie spełniasz wymagań minimalnych to faktycznie nie ma co pchać się w kupno. Wiele razy sam łudziłem się, że może zadziała, a potem męczyły mnie problemy typu 15 fps. Poczekaj na PS4, a do tego czasu graj w normalnego gwinta.
  • Odpowiedz
@bartleby: Nie znam się specjalnie a specyfikacjach technicznych, ale z tego co widzę wojna krwi ma kartę graficzną NVIDIA GeForce GT 730 | Radeon R7 240 w minimalnych, ja natomiast posiadam zintegrowanego HD Graphics 5500, wiec to raczej nie napawa optymizmem.
  • Odpowiedz