Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +131
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +71
Pozdrawiam NAJLEPSZĄ ekipe pod słońcem w hostelu XD
Mam nadzieję, że widzimy się na następnym party. Było warto przyjechać
P. S Posprzątajcie to, bo babka z recepcji była tutaj rano i krzywo się spojrzała na ten stolik XD
dwa browary dla pierwszych dwóch osób które wstaną!
@kamilbrawo2 @kamil_snk @Jimmi @VANS @Bastsex @gorush @idol89 @Jormungand @Saute @szymonl @MasterSoundBlaster Bylejaka i bylejaki(nie wiem jaki macie konkretnie nick, ale was pamiętam!) @d0t3r @Damianowski @Theia @Apollo_Vermouth @czarujacy_karmelek @kwiatencja @Stopa_Stefana @kwasny_deszcz
@Mesmerised @Bridu @Mustafek @nowik hui @IrvinTalvanen
To nie wszyscy... ale przepraszam, że nie pamiętam wszyskich nicków! Dzięki wielkie jeszcze raz!
ESSA WARIATY!
#wy
Dzięki stary, uratował mi poranek na kibelku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Drugiego zostawiłem żeby nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ua
GŁOWAA W BETONIARCE
AUU
Kury na dźwigu!