Aktywne Wpisy
Jerycho +21
Ja ateista lvl 38 (dotychczas kawaler), moja różowa katoliczka lvl 32 (5 lat po rozwodzie) wzięliśmy wczoraj Ślub cywilny i wieczorem ustawiliśmy status, że jesteśmy małżeństwem. Wśród komentarzy znalazł się komentarz jednej skrajnie religijnej znajomej. Pic poniżej. Zacytuję Ewangelię Św. Łukasza (16:18): "Każdy, kto opuszcza żonę swoją, a pojmuje inną, cudzołoży, a kto opuszczoną przez męża poślubia, cudzołoży." Jaką ripostę byście dali do takiego komentarza?
PanPrezes_PL +16
Najlepiej wydane pieniądze na nowy sprzęt , kupiłem monitor
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Alienware AW3423DW
Obraz żyleta, siedzę już kilka godzin i tylko podziwiam tą perfekcyjną czerń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli ktoś się jeszcze zastanawia to gorąco polecam, to jest monitor ostateczny, nic lepszego nie trzeba :)
#pcmasterrace #monitory #alienware #oled #komputery #informatyka #ultrawide
Jestem na 8 odcinku drugiego sezonu i wystarczy. Zupełnie nie mogę złapać zachwytów nad tą animacją.
Dużo czytałem, że to nie tylko heheszki, ale jest drugie dno, że depresja, że śmiech przez łzy itd. ale TUTAJ NIC NIE MA.
Jak chociaż raz się szczerze zaśmieję na odcinku to dużo. Z drugiej strony poza paroma odcinkami pod koniec pierwszego sezonu, nie ma tu wcale wiele rozkmin życiowych, smutnego klauna i walki z depresją. Większość odcinków to pseudo śmieszne epizody, czasem wciskane jakoś bez ładu i składu (jak ten z kurczakami na początku drugiego sezonu). Na plus ze wszystkich postaci to chyba jedynie Tod.. Wytrwałem tylko dlatego tak długo, że odcinki krótkie i można włączyć do obiadu.
Widać nie mój "humor".
#seriale #bojackhorseman
Ja jestem z grupy tych co się zachwycają, ale zdaje sobie sprawę że Bojack jest na tyle specyficzny że nie każdemu podejdzie
@wujo17: Tak też chyba zrobię.
@Kiedys_Mialem_Fejm: Proszę cię... Co tu do zrozumienia? Że gość co niby ma wszystko w głębi serca jest nieszczęśliwy, bo nie spełnił się na żadnej płaszczyźnie? Że żyje minioną sławą, maskując to że zawiódł wszystkich dookoła, a najbardziej siebie samego? Może
Jw jeżeli Ci nie podeszło to szkoda Twojego czasu. Nikt nie powiedział, że musi podobać się każdemu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)