Aktywne Wpisy
BayzedMan +3
Moskwa otwiera szampana dzisiaj, ukraina ma realna szanse teraz na przegranie tej wojny jezeli zachod sie pokloci z dostawami i bedzie z nimi zwlekal. Ztka w Polsce to bedzie minimum co was czeka w przyszlosci, brawo warto bylo za wybory pisu xD
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
Zapomnijcie tez o solidarnosci europy, polska medialnie jest dzisiaj mieszana z blotem jako zdrajcy
Czemu to pisze? Juz mi nie zalezy na tym w sumie i tak jestem daleko od
kochamcovid +35
Kogo wczoraj nie było, niech żałuje. Lokal dobry tylko szkoda że mieliśmy tak mało miejsca dla siebie, ale to też sprzyjało integracji. Jeśli ktoś tak jak ja nie pije piw z browaru Koczkodan, to najtańszy czeski lager kosztował 5 zł w promocji, więc można było nawet zaszaleć i wypić trzy :-). Cieszę się, że udało się spotkać te wszystkie sławne osobistości z wykopu xD porozmawiać z @dkm17 o stanie polskiego szkolnictwa wyższego (nie myśl, że jesteś wygrywem, nadal masz konto na wykopie!), dostać żelki od @ecco, wypić piwo z @Damianowski i pochwalić się @MG78 że zrobiłam jedno danie z jego przepisu xD. Poznać mnóstwo mirków z Poznania - gdzie wy się ukrywaliście do tej pory? (Trzeba będzie jakieś piwo dla poznaniaków zrobić po party, zapiszcie się do spamlisty piwowpoznaniu - wołam tych co w miarę pamiętam - @NowOpenTheDoor @poznanska_pyrka_ze_slaska @Einaudi @Olivederia i kilka różowych pasków od niebieskich pasków.) Nie wołam tych co znam, bo byłoby za dużo wołania i ktoś mógłby się poczuć urażony, że pominęłam, a oni wiedzą, że mega się cieszę ze spotkania :-)
Żałuję, że mnie dzisiaj z Wami nie będzie :-(.
#wy
Szanujcie moje miejsce na czarnejliście.
Komentarz usunięty przez moderatora
https://www.reddit.com/r/SamandTolki/comments/7ptrnx/girls_night_out/
#!$%@? normictwo