Wpis z mikrobloga

"eh, Anonku, jak sie ciesze ze w koncu wyrwalam sie z tego toksycznego zwiazku. Przepraszam, ze nie zwracalam na ciebie uwagi. Jestes dla mnie idealny"
"Dziewictwo? Aaaa. no Seba zabral. CO? Nie jestem d----a, bylam zakochana! Dopiero pozniej dowiedzialam sie ze gnebi slabszych, nie ma wyksztalcenia i jest chujem. Wczesniej nie chcialem tego zauwazyc, bo byl taki przystooooooojny <3 <3 <3.
Ale teraz tyklo ty sie liczysz. Jak bedziesz grzeczny, to dostaniesz dostep do mojej cipki raz na tydzien, tylko na misjonarza, i to przy zgaszonm swietle. No wiem, ze z Seba robilam gangbangi, z d--y do ryja itp, ale to juz przeszlosc. Poza tym, nie podobalo mi sie"

#rozowepaski #logikarozowychpaskow #s--s #zwiazki
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nazwij dziwką laskę, bo przespała się ze swoim facetem i hurdurz tylko dlatego, że okazał się patusem. No tak, bo nikt nigdy nie zgrywa zajebistego na początku i nigdy żadna historia miłosna nie zaczęła się od tego, że jakiś zjeb udawał kogoś kim nie jest XD
  • Odpowiedz
@Mollina: no zajebiscie, ale dlaczego w takim razie nie pojsc do np. mnie, albo innego Anonka, gwarantowane nie dostanie w twarz i brak manipulacji, ale lepiej do lysego drecha, "bo przystojny"
  • Odpowiedz
@3142042 ty tak poważnie? Pytasz dlaczego ludzie się w sobie zakochują? Może dlatego, że każdy p---b nie ma wypisanego na czole, że jest p-----m. Zazwyczaj wychodzi w praniu, a że czasem koleś źle rozumie "pranie", to już pech.

Oczywiście, że lepiej nie zjeść trującego grzyba, ale zazwyczaj kurła orientujesz się, że jest trujący jak się posrasz.
  • Odpowiedz
@Mollina: po kazdym socjopacie jakiego znam, od razu bylo widac. Jak w szkole ktos sie znecal nad innymi, to TEZ to bylo widoczne, a lochy i tak lgnely.
Ja p------e, moge udawac kogos kim nie jestem i r----c, ale moze wole podejsc do sprawy uczciwie i pokazac, ze nie jestem idealny, tez mam wady. Ale lochy wtedy mnie nie chca.
  • Odpowiedz
@Mollina: dzis go nazywasz psychopata a wtedy zamiast dac szanse spokojnemu chlopaczkowi wolalas przeorac p---e knaga tego ogra. Jebnij sie w leb a potem sie zastanow nad swoim zyciem
  • Odpowiedz
@3142042 dziś on ma diagnozę, wtedy nie miał. Mamy dobry kontakt, życzę mu jak najlepiej. Jak dorośniesz, to zrozumiesz, że zaburzenia takie jak psychopatia to problem, który się leczy, a nie sposób obrażania rodem z gimnazjum. Ale po poziomie twoich wypowiedzi naprawdę widzę, że problem twojej samotności nie leży w "złych chłopakach, których wybierają głupie lochy". Moje życie jest super, to nie ja wylewa frustracje na wykopie, obrażając przypadkowych ludzi ;)
  • Odpowiedz
@Mollina: no super, twoje zycie jest super, wiec nie kiwniesz palcem, zeby poprawic moje. Masz p---e, wiec to ci wystarczy, zeby chlopaki sami do ciebie podbijali. ja musze podbijac do lasek jak jakas chce a wiekszosc mnie olewa, a jak jakas ma chlopaka, to jeszcze sie wraz z nim ze mnie smieja.
To nie jest przyjemne.
A ja mam zaburzenia psychiczne i je lecze jakbys chciala wiediec, mimo to i
  • Odpowiedz
@Mollina: z czego sie smiejesz? Ze dorastalem w z-------h warunkach? Ze nie mam takich mozliwosci zyciowych jak ty, bo jako mezczyzna wymaga sie ode mnie, zebym byl taki, smaki owaki, zeby miec dziewczyne, a od ciebie jako kobiety wymaga sie tylko zamknac morde i dawac d--y w miare czesto? Jak nie widzisz roznic w poziomie trudnosci to nie masz mozgu.
  • Odpowiedz
@3142042 z tego, że nawet gdybym próbowała pokazać ci jak bardzo się mylisz, i tak byś nie zrozumiał. Kobietę sprowadzasz do tworu z pochwą, który ma "dawać d--y w miarę często".

Mam związek z mężczyzną, o którego sama walczyłam, który jest dla mnie dobry i sam dostał po dupie miliard razy. Nigdy nie wypowiedziałby się o żadnej kobiecie w taki sposób jak ty, więc to co robisz jest po prostu niskie.
  • Odpowiedz