Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +583
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
"Dziewictwo? Aaaa. no Seba zabral. CO? Nie jestem d----a, bylam zakochana! Dopiero pozniej dowiedzialam sie ze gnebi slabszych, nie ma wyksztalcenia i jest chujem. Wczesniej nie chcialem tego zauwazyc, bo byl taki przystooooooojny <3 <3 <3.
Ale teraz tyklo ty sie liczysz. Jak bedziesz grzeczny, to dostaniesz dostep do mojej cipki raz na tydzien, tylko na misjonarza, i to przy zgaszonm swietle. No wiem, ze z Seba robilam gangbangi, z d--y do ryja itp, ale to juz przeszlosc. Poza tym, nie podobalo mi sie"
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #s--s #zwiazki
razem wychowamy nasze oczko w glowie (ktore zrobil sebek)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście, że lepiej nie zjeść trującego grzyba, ale zazwyczaj kurła orientujesz się, że jest trujący jak się posrasz.
Ja p------e, moge udawac kogos kim nie jestem i r----c, ale moze wole podejsc do sprawy uczciwie i pokazac, ze nie jestem idealny, tez mam wady. Ale lochy wtedy mnie nie chca.
To nie jest przyjemne.
A ja mam zaburzenia psychiczne i je lecze jakbys chciala wiediec, mimo to i
Mam związek z mężczyzną, o którego sama walczyłam, który jest dla mnie dobry i sam dostał po dupie miliard razy. Nigdy nie wypowiedziałby się o żadnej kobiecie w taki sposób jak ty, więc to co robisz jest po prostu niskie.