Wpis z mikrobloga

Kilka dni temu pod tagiem #perfumy pojawił się opis Yves Saint Laurent Kouros. Autor napisał o nich "Dla jednych wstrętne dla innych wspaniałe". Cały opis zachęcił mnie na tyle, że postanowiłem kupić sobie próbkę na Allegro.

No cóż, należę do pierwszej grupy - nie jestem w stanie znieść tego zapachu. Kojarzy mi się ze starym kredensem mojej babci, w którym znaleźć można było praktycznie wszystko... Być może kwestia tego, że przysłali mi jakieś tanie podróbki - nie wiem.

Tak czy siak robię #rozdajo. Próbka Yves Saint Laurent Kouros 10 ml z Allegro. Stan taki, jak dostałem (lekkie zabrudzenie na korku). Losowanie we wtorek (16.10) o 20:00. Zielonki nie biorą udziału. Wysyłka do paczkomatu na mój koszt.

Warunek: zwycięzca opisze na mirko swoje wrażenia zapachowe :)
sowiq - Kilka dni temu pod tagiem #perfumy pojawił się opis Yves Saint Laurent Kouros...

źródło: comment_gJiPRnO9eEofS3BlQQD3cOW7XEjLGjB9.jpg

Pobierz
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chrystusie cholera wie, niby probki oryginalnych perfum. Zapach jest inny, ale mi sie podoba bardziej niz ten z parfems :) na pewno jest tez trwaly, czulem go na przegubie dloni dobe i to z prysznicem. Dziwna sprawa. Mam inne probki tez i na pewno je sprawdze
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@sowiq: ja wziąłem właśnie z odlewkiperfum i mi pasuje, a w ten sposób już kierowałem sie wiele razy przy zakupie i nigdy nie byłem rozczarowany, zawsze odlewki pachnialy tak samo jak większe, oryginalne wersje. @chrystusie: @zasadzka01:
  • Odpowiedz
@sowiq: Z chęcią przygarnę i mogę napisać recenzję nawet na pół A4- tak jak w przypadku ultra Hi-Fi bezpieczników do hi-endowej listwy zasilającej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A na poważnie to wydaje mi się, że może to być ładny zapach- jest bergamotka, bursztyn,wanilia, czy wetiweria. Pytanie tylko, czy nie jest zbyt mocny, gdy psiknie się więcej, niż 2-3 razy.
  • Odpowiedz