Aktywne Wpisy

cytmirka +5
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder

wfyokyga +31
Dzień dobry
źródło: temp_file3179912298262249032
Pobierz

No cóż, należę do pierwszej grupy - nie jestem w stanie znieść tego zapachu. Kojarzy mi się ze starym kredensem mojej babci, w którym znaleźć można było praktycznie wszystko... Być może kwestia tego, że przysłali mi jakieś tanie podróbki - nie wiem.
Tak czy siak robię #rozdajo. Próbka Yves Saint Laurent Kouros 10 ml z Allegro. Stan taki, jak dostałem (lekkie zabrudzenie na korku). Losowanie we wtorek (16.10) o 20:00. Zielonki nie biorą udziału. Wysyłka do paczkomatu na mój koszt.
Warunek: zwycięzca opisze na mirko swoje wrażenia zapachowe :)
źródło: comment_gJiPRnO9eEofS3BlQQD3cOW7XEjLGjB9.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A na poważnie to wydaje mi się, że może to być ładny zapach- jest bergamotka, bursztyn,wanilia, czy wetiweria. Pytanie tylko, czy nie jest zbyt mocny, gdy psiknie się więcej, niż 2-3 razy.
Komentarz usunięty przez autora