Wpis z mikrobloga

@laaalaaa: Nie rozumiem co by ten wpis miał na celu. Że babka nie poda mu znieczulenia czy będzie mu grzebać za mocno? To się facet skapnie że to ta sama co z parkingu i będzie kontrolował jej każdą sekundę, prawdopodobnie każe się jej o---------ć takżę wtedy gdy coś go zaboli. W sensie czemu skoro tak się wozi to miałby przestać się wozić teraz? Bo ma rure w dupie? Pewnie druga
  • Odpowiedz
@Edi93: to prawda mój błąd. Niemniej jednak co to zmienia, jakby mu zrobiła na złosć? Miąchając rurą na lewo i prawo aż się na nią porzyga i pborudzi cały gabinet?
  • Odpowiedz
  • 13
@sublingual w sumie niewiele. Na pewno nie chciałbym iść do pani doktor, której obsługa pacjenta zależy od jej humoru, czy stosunku do badanej osoby...
  • Odpowiedz
  • 0
@Edi93: to prawda mój błąd. Niemniej jednak co to zmienia, jakby mu zrobiła na złosć? Miąchając rurą na lewo i prawo aż się na nią porzyga i pborudzi cały gabinet?

Na gastroskopie idzie sie na czczo
  • Odpowiedz
@laaalaaa: stoję dziś w korku na autostradzie, wszystko zapchane, a jakis Janusz w BMW na warszawskich blachach zasuwał pasem awaryjnym aż autem zatrzęsło. Kilometr dalej minąłem go, a on stał w towarzystwie dwóch granatowych kolegów ( ͡° ͜ʖ ͡°) #szybkakarma
  • Odpowiedz