Aktywne Wpisy

Damianowski +80
2 miesiące siłowni za mną xd
Koksem jakimś nie jestem, ale nigdy w życiu nie miałem takiego bicka xD
Możecie się śmiać, ale ja tam się cieszę xDDD
#mirkokoksy #silownia #rozwojosobisty #gownowpis #heheszki #pokazmorde
Koksem jakimś nie jestem, ale nigdy w życiu nie miałem takiego bicka xD
Możecie się śmiać, ale ja tam się cieszę xDDD
#mirkokoksy #silownia #rozwojosobisty #gownowpis #heheszki #pokazmorde

Poldek0000 +73
Takie rowery własnoręcznie robi Pan Sylwan Chlebowski! Serce mi się kraja, jak widzę jak stara się je sprzedać na Linkedin. Starszy człowiek, który wkłada w nie serducho do kwadratu. Emeryt, który mówi mi, że już wszystko w życiu zrobił a na emeryturze majsterkuje. Stolarz z 50 letnim stażem. Już w 2020 roku prosił mnie o pomoc, ale wiadomość wpadła mi do spam. W USA rowery stara się bez skutku sprzedać jego córka.

Posiadam tabele z zamowieniami i produktami.. chciałbym sobie zrobić zapytanie do bazy które wyświetli mi ile było wierszy z produktem pobranym z tabeli produkty..
Myślałem żeby najpierw sobie w pętli while pobrać wszystkie nazwy produktów z tabeli produkty a potem w kolejnej pętli tą zmienną podstawić do zapytania np tak:
"SELECT zamowieniadanieglowne FROM
zamowieniaWHERE zamowieniadanieglowne = '$product'";ale niestety to nie działa xD
Macie może jakiś pomysł jak to ogarnąć?
#mysql #php #webdev #sql #bazydanych
Macie jakiś sposób żeby np. ten Gyros pojawił się tylko raz a nie tyle razy ile był zamówiony?
Komentarz usunięty przez autora
jest taki jak na screenie xD zamiast wywalić zdublowane napisy to wywala mi zdublowana ilosc zamowien
FROM zamowienia
GROUP BY nazwaproduktu*
ORDER BY COUNT(ilosc*) DESC
* daj swoje nazwy kolumn
@folxuxd: sqli
Komentarz usunięty przez autora