Aktywne Wpisy
miekki_am +388
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +43
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Ostatnio pojawił się post z Tindera że jakaś dziewczyna chce faceta z własną działalnością i żeby zarabiał więcej niż ona. I tu się wcale nie dziwię. Sama zarabiam nie jakoś mega dużo ale dużo więcej niż najniższa krajowa, i ciężko mi sobie wyobrazić że mój facet nie miałby ambicji i wystarczyło by mu 2k na rękę które zarobi w jakimś g---o sklepie czy czymś innym.
A dochodząc do meritum. Pojechałam wczoraj umyć auto na myjnie, szoruje wszystko i podchodzi jakiś koleś i pyta się czy możemy porozmawiać jak skończę. Autentycznie myślałam że się spyta czy poratuje na p--o (stał niedaleko z pewnie kolegami i pil p--o. W sumie nie był zniszczony "życiem" i był naprawdę przystojny. Spytał czy mógłby mnie zaprosić na kawę. Odmówiłam kłamiac że kogoś mam, że jestem zareczona. Nalegal Chociaż na numer telefonu pokazalam pierścionek i smutny poszedł. Gdyby nie stał z kolegami na piwie tylko zagadalby do mnie w innej sytuacji pewnie bez problemu dałabym numer. W sumie wielu osobom zdarza się spotkać gdzieś z kimś i wypić p--o w miejscu publicznym więc może źle go ocenilam? A może nie powinnam szukać księcia z bajki?
#przegryw #tfwnobf #zwiazki #podrywajzwykopem #feels #przemyslenia
@dorotka-wu: na 90% założył się z kolegą przy piwku czy cię przeleci, a jeśli jesteś lvl 28 to na 99,99%
@dorotka-wu: no no!
Komentarz usunięty przez autora
@dorotka-wu: Nie rozumiem, jesteś zajęta czy nie?
@dorotka-wu: a po co zostawiać atrakcyjnego faceta? można z głupoty ale to się zdarza w okolicach lvl 20