Wpis z mikrobloga

Zastanawiam się czy to że jestem sama jest spowodowane tym, że mam wyimaginowane wymagania.

Ostatnio pojawił się post z Tindera że jakaś dziewczyna chce faceta z własną działalnością i żeby zarabiał więcej niż ona. I tu się wcale nie dziwię. Sama zarabiam nie jakoś mega dużo ale dużo więcej niż najniższa krajowa, i ciężko mi sobie wyobrazić że mój facet nie miałby ambicji i wystarczyło by mu 2k na rękę które zarobi w jakimś g---o sklepie czy czymś innym.

A dochodząc do meritum. Pojechałam wczoraj umyć auto na myjnie, szoruje wszystko i podchodzi jakiś koleś i pyta się czy możemy porozmawiać jak skończę. Autentycznie myślałam że się spyta czy poratuje na p--o (stał niedaleko z pewnie kolegami i pil p--o. W sumie nie był zniszczony "życiem" i był naprawdę przystojny. Spytał czy mógłby mnie zaprosić na kawę. Odmówiłam kłamiac że kogoś mam, że jestem zareczona. Nalegal Chociaż na numer telefonu pokazalam pierścionek i smutny poszedł. Gdyby nie stał z kolegami na piwie tylko zagadalby do mnie w innej sytuacji pewnie bez problemu dałabym numer. W sumie wielu osobom zdarza się spotkać gdzieś z kimś i wypić p--o w miejscu publicznym więc może źle go ocenilam? A może nie powinnam szukać księcia z bajki?

#przegryw #tfwnobf #zwiazki #podrywajzwykopem #feels #przemyslenia
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dorotka-wu: rozwiązanie jest proste: wróć w tamto miejsce. Jeśli go znowu spotkasz pijącego p--o - to znaczy, że patola i dobrze zrobiłaś. Jeśli go nie spotkasz, no to może nie patola. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: skoro nie chciałby cię nawet przelecieć to tym bardziej nie chciałby cię do związku, jeśli on jest taki przystojny i szukał związku to już dawno by znalazł jakąś ślicznotkę zakładając że jest twoim rówieśnikiem, normalny wolny i do tego przystojny facet koło 30 to oksymoron
  • Odpowiedz
czyli nie istnieją faceci w moim wieku których np dziewczyna zostawiła? XD

@dorotka-wu: a po co zostawiać atrakcyjnego faceta? można z głupoty ale to się zdarza w okolicach lvl 20
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: no tak troche slabo, ze od razu go skreslilas, tez czasami zdarza mi sie wypic piwko w plenerze z kumplami, ktorzy nie sa zadnymi patusami, kazdy ma dobra prace, wlasne mieszkanie i auto... po 30min rozmowy pewnie wiedzialabys czy chcesz go lepiej poznac czy nie
  • Odpowiedz
@dorotka-wu: od zakończenia studiów z drugą, z pierwszą nie pykło bo miała n----------e mózgowe (ciągle wolna) ale jakoś szybko ogarnąłem sobie normalną dziewuchę z którą jestem zaręczony a wcześniaj na studiach i przed to wiadomo człowiek młody i głupi ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak jak zresztą pisałem
  • Odpowiedz