Aktywne Wpisy
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kenay +16
List pożegnalny już wydrukowany. Aby nie zginął zostanie rozesłany jutro rano na meila do najbliższych. To jest ten moment, w którym człowiek doszedł do ściany i aby dłużej, oraz bardziej się nie męczyć postanowił zakończyć to tu i teraz. Wybrałem chyba najbardziej bezbolesną metodę - zaczadzenie w odpalonym samochdozie. Miał być sznur, ale nie wiem czy dał bym radę, a tak tylko usnę i po sprawie. Tylko nie idźcie w moje ślady.
https://www.facebook.com/IDRJaworzno/posts/1929121307181741
#velostradajaworzno #rolki #jaworzno #rower
@NDSS: w rzeczy samej
@demoos: Wiesz, myślałem, że jak nie znasz przepisów to chociaż to sobie sprawdzisz. Rolkarz wedle kodeksu drogowego jest traktowany jak pieszy.
Co ty jesteś tak wrogo nastawiony ?
Śmieję się z tekstów typu "gdybym nagrywał rowerzystów to...", bo największa zarazą na naszych drogach są kierowcy osobówek, mający 90% przepisów w dupie, bo przecież droga zła, debil znaki stawał etc
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
jedzie taki czesiu z hehe zonkom i widzi 2 osoby ktore go nie widza i nawet dzwonka nie uzyje. po to on jest. widzisz kogos to go uprzedzasz ze jedziesz i dzwonisz. jak nie masz dzwonka
@kacper1302: o świętych i idealnych kierowcach to są już całe serie np. polskie drogi