Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +5
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
death070 +68
#podrywajzwykopem
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
czt tekst w sklepie do kasjerki która się podoba ,,krysia jak tam twoja mysia'' jest ok?
1. Żeby zrobić misje z przydzieleniem dzielnicy, muszę zrobić kolejne zadania fabularne? Mam 3 zadania fabularne w 3 różnych dzielnicach (jeszcze nie przejętych).
2. Czy te zadania z kradnięciem ciężarówek to są takie bezsensowne wypełniacze które można powtarzać bez końca? Zrobiłem po jednym takim zadaniu dla każdego bossa i w sumie nic na tym nie zyskałem (zyski dla bossów się nie zwiększyły) a zadania dalej wiszą. Na razie olałem te zadania, bo ciężko je ukończyć ze względu na pościgi, poza tym mam wrażenie że nic na nich nie zyskuję i tylko tracę czas.
3. Jak sobie radzić z pościgami? Jak wracałem z ciężarówką to mnie napadali jakieś gangusy - próbowałem do nich strzelać z pojazdu, czasem się udawało jeden samochód unieruchomić ale nigdy mi się nie udało w trakcie pościgu pokonać wroga, zawsze mi przestrzelali opony i musiałem wyjść z auta a później mnie rozwalali. Nie wiem jak sobie radzić z takimi potyczkami :/
#ps4 #mafia #mafia3 #gry
ad2 te zdania się będą pojawiać tak długo, aż nie nabijesz tego wskaźnika hajsu do maksimum
ad3 w trakcie pościgu obracaj kamerę do tyłu i czekaj, aż Lincoln wyceluje automatycznie w jakąś część auta(w co celuje się chyba zmienia r1 lub l1) i jak wskaźnik na celu zrobi się zielony wtedy strzelaj.
ad3) ale jeżeli obrócę kamerę do tyłu to nie będę widział gdzie jadę i kraksa pewna :D
@nielegalny_imigrant: Te zadania mają wpływ na wysokość Twojej doli z dzielnic zarządzanych przez wspólników.
sama rozgrywka jest nawet przyjemna, fajnie się jeździ samochodem, nawet fajnie się walczy, szczególnie że jest wspomaganie celowania - a ja w strzelanki jestem d--a wołowa i tylko takie gry mi