Aktywne Wpisy

WielkiNos +517

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest
Moja różowa jest dziwna. Jesteśmy razem dwa lata i wszystko układało się super. Byliśmy razem na wakacjach i trochę czasu po nich wyszło, że jest w ciąży. Faktycznie trochę mnie tam poniosło. Ciąża jest wczesna. Ja się ucieszyłem... Mam 32 lata a ona 29. Tylko, że ona oznajmiła mi że dziecka nie chce bo jej nie stać... Jej nie stać. Ja mam mieszkanie, dobre zarobki a u niej jest

Będę robił liquidy bazując na tych aromatach, najwyżej umrę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://allegro.pl/aromat-spozywczy-aromaty-spozywcze-w-plynie-6ml-i7480260610.html
Jakieś 60-65% gliceryny, ile % dodać aromatu na początek do gotowej mieszanki? 5%, 10%? Mam dość dokładną wagę. Po jakim czasie smakować i ewentualnie dodawać aromatu? Mogę wykonać np moczenie w ciepłej wodzie jeśli przyśpieszy to "dojrzewanie" płynu.
Co do odmierzania aromatu myślałem o pipecie jednorazowej, pewnie w aptece dostanę? Strzykawka może nie być tak dokładna.
I jeszcze na koniec
- wszystkie przepisy są podawane w % (zmierz ile kropel jest w ml) więc wiem która wartość jest lepsza, tym bardziej jak robię minimum 100ml partie - można się zarypać
- każdy producent ma inne zakraplacze, więc zaczyna to mieć znaczenie (tym bardziej, jeśli masz "niedoskonałości konstrucyjne" między 2 butelkami tego samego aromatu a Inawera ma np 2 różne zakraplacze na raz na