Wpis z mikrobloga

moje typy na gale, ztrolowany znowu walczy z knurem grubszym od siebie, jak popracował troche nad kondycją to wygra z bonusem na punkty albo dojedzie go w parterze jak bonus juz nie bedzie umial oddychac, magical raczej przegra, knur leci w c---a z tymi treningami i widze tutaj win rafonixa, waluś ma jakies doswiadczenie w mma, tutaj widze jakis nokaut w pierwszej rundzie, polak vs malczynski moze troche potrwac, mocno watpie w ich umiejetnosci w parterze a sily nokautujacej tez zaden z nich nie ma, no i bystrzak, tutaj wielka niewiadoma jak dla mnie, te walke wygra ten kto bedzie mniej obsrany, wydaje mi sie ze sylwek jest wiekszym swirem i tutaj wygra
#famemma
zicogod - moje typy na gale, ztrolowany znowu walczy z knurem grubszym od siebie, jak...

źródło: comment_rXrYfq0RKywnClImy3iZMe1W19F5meXB.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@afghanistan-: lepiej przygotowany kondycyjnie? daj spokój, na tych jego filmikach po paru lowkingach juz ledwo co dychał, a technika tych kopnięć to jakaś tragedia, bonus tam jedzie tylko po kase i nic wiecej
  • Odpowiedz
@afghanistan-: z drugiej strony ztrolowany tez nie stoi w miejscu i na pewno lepiej bedzie wygladac w tej walce niz z bogasem, ten kurs to za duza promocja zeby z niej nie skorzystac
  • Odpowiedz
@totem: jak ogladalem famehouse to ferrari bał sie sparować przed kamerami, a gale będzie oglądać w c--j osób, jak sie posra to bystrzak to wykorzysta
  • Odpowiedz