Wpis z mikrobloga

Wrzucam obiecane nagranie moich biegów z wczorajszego meczu :)
W pierwszym biegu zgubiłem...

Było sporo stresu, żeby nie zrobić nikomu krzywdy, ale z przodu jeździło się komfortowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym występem kończę sezon 2018, cel na kolejny rok to poprawa techniki, jazda na pełnym gazie i walka z najlepszymi amatorami w Polsce :)
#zuzel #mirekzuzlowiec
cinek687 - Wrzucam obiecane nagranie moich biegów z wczorajszego meczu :)
W pierwszy...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chuckd: Dobra linka w czystym pancerzu nie ma prawa się zaciąć. Tuż przed startem regulują sobie luz na dźwigni sprzęgła według swoich preferencji, jeśli luz będzie zbyt mały to po wkręceniu silnika na obroty będzie motocykl "ciągnęło" do przodu i można wjechać w taśmę :)
@PanG: Nie jest to poziom zawodowy, nie ma co ukrywać, jest wolno, będzie szybciej :)
@plecak_odrzutowy: Dzięki! Nie zamierzam przestawać :)
  • Odpowiedz
@cinek687: oooo :) Znam Andrzeja, Marysię Przybyłek i Rafała Koszałkę z amatorów :) Super, że jeździsz! Still na pewno mniej amatorsko niż Klaudia Szmaj XD Tak mi się jakoś o niej przypomniało
  • Odpowiedz
@cinek687: ja byłam przez 2-3 lata dziennikarzem na Orła Łódź i dorywczo na Falubaz, bo jestem kibicem Falubazu. Ale pochodzę spod Wawy :) No i miałam dzięki dziennikarce możliwość poznać wielu zawodników i działaczy. Najmilej jeśli chodzi o klasę wspominam Protasa i Emila, zaś jeśli chodzi o bycie spoko ziomeczkiem - Adasia Strzelca :) Mam też zdjęcie z DuZersem na tle ściany z pucharami w jego pokoju, moja najcenniejsza żużlowa
  • Odpowiedz
@cinek687 można do was przyjechać popatrzeć do parkingu jak będziecie jeździć w przyszłym roku, nie mam daleko do Rawicza czy Leszna jeśli tam też jezdzicie?
  • Odpowiedz
@bonczur: Z parkiem maszyn podczas treningu/zawodów może być problem, zawsze przebywa tam minimum niezbędnych osób ze względów bezpieczeństwa. Co innego po treningu ;)
  • Odpowiedz