Aktywne Wpisy
hdeck +1276
Czołem Mirasy i Mirabele!
Nadszedł czas podsumowań po 3 miesiącach zmagań #grubyzaklad. Na szybko to można napisać, że był chłop, nima chłopa. Był bebech, został bebeszek, były cyce, są cycunie.
Poniżej podsumowanie mojej strony wyzwania. @buchajacy_rog ma w innym terminie wstawić swoje.
Waga w czwartek o poranku to 83 kg! Jest to mój absolutny dołek z 3 miesięcy, nie wierzyłem że to jest możliwe w tak krótkim czasie. Ostatni raz tyle
Nadszedł czas podsumowań po 3 miesiącach zmagań #grubyzaklad. Na szybko to można napisać, że był chłop, nima chłopa. Był bebech, został bebeszek, były cyce, są cycunie.
Poniżej podsumowanie mojej strony wyzwania. @buchajacy_rog ma w innym terminie wstawić swoje.
Waga w czwartek o poranku to 83 kg! Jest to mój absolutny dołek z 3 miesięcy, nie wierzyłem że to jest możliwe w tak krótkim czasie. Ostatni raz tyle
Kopyto96 +470
My tu pitu pitu o spadku dzietności, a teraz pytanie brzmi: Jak niby para ma mieć dziecko, skoro w tym raju dla deweloperów, żeby mieć dzieciaka, trzeba mieć mieszkanie 3 pokojowe, które kosztuje 800.000 - 1.000 000 zł ? XD Przecież w Polsce buduje się ustrój feudalistyczny i następuje zwijanie się społęczeństwa.
I teraz wyobraźmy sobie, że mówimy o związku Strażaka z Pielęgniarką, którzy razem zarabiają z 12k XD No nie wolno
I teraz wyobraźmy sobie, że mówimy o związku Strażaka z Pielęgniarką, którzy razem zarabiają z 12k XD No nie wolno
Miłej lektury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
"Mój stary fanatyk wędkarstwa. Połowa mieszkań mieszkalnych * AD bary gorzej. Średnio raz w miesiącu ktoś przyjść do leżącego na haku gruntu lub kotwicy, i trzeba ciągnąć do szpitala, bo mają zadziory na końcu. W moim 22 roku życia 10 razy byłem w tej kolejności. Tydzień temu, poszedłem do jakiegoś losowego badania kobiet w recepcji, po prostu okazało się, że powiedział XD zdjąć buty, bo myślała, że jest hak w nodze.
Druga połowa mieszkań są zajęte * polski rybak, świat, wędkowanie, karp Super XD itd. Co tydzień wycieczka ojca nie wszystkie stoiska w kompletnych wszystkich magazynach przemysłowych. Byłem na tyle głupi, żeby go rozpoznać w Internecie, bo myślałem, że trochę pieniędzy zaoszczędzimy na tych gazet, ale teraz nie wystarczy, to kupuje nadal siedzi na niektórych forach dla wędkarzy i przekształca gównoburze z innymi rybaków na najlepszą przynętą, itp. Może złamać usta, które zostaną uruchomione na monitorze lub klawiaturze Okno okna. Po mój ojciec tygodni * gliny stosuje się do konta i tam trolowałem napisał w swoich poddanych każdy rodzaj głupoty losowej karpia jeść guwno. Matka nawet nie nadąża za gotowaniem gulaszu dla spokoju. Tak, istnieje już pozycja forum SUM, większość * 10 tys. Wpisów nie. "
"Ze względu na to ciepło w każdy weekend Łączenie połowów ala. Przez jakieś pięć lat, w każdą niedzielę jem ryby na lunch i ciasto Oli ojciec o korzyściach z jedzenia tego gówna wody. Jak mogę studiować stary tort na tydzień na olylu, ponieważ jem dużo ryb, ponieważ zawierają one fosfor, a mój mózg działa lepiej.
Budzi się w każdą sobotę w nocy z przyjacielem Mirek Family 4, ponieważ pakuje patyki, więc kanapki i tak dalej.
Podczas jedzenia ciasto Oli zawsze o rybach i za każdym razem przedmiotem przychodzi do końca PZW, sam ojciec wiatrów i ciężkim bólem zaangażowany wystarczająco zarybiajo Hurr Durr kradnie to właśnie sprawia, że cała czerwona od stołu i odchodzi przeklinając i czytanie encyklopedii wielkiej rzece ryby uspokoić się.
W tym roku sam kupił łódź na Boże Narodzenie. Oczywiście wczorajsze budzenie się i rozpakowywanie nie tylko w wielkim pokoju. Ubrany był w wszystkie ubrania wędkarskie i przez cały dzień siedział na pontonie pośrodku mieszkania. Kolacja (karp) lub jedzenie [chłodny] [dział]
Gdybym miał wszystkie zanieczyszczone ryby w Polsce w moim ramieniu, a potem wziąłem zamykający olej.
Jakby od razu, choć gimbazie podbazie miało stare urodziny, kiedy wziął mnie z rybą jako wyjątek. Świetny prezent nawet do *.
Poszliśmy do miasta Wp * ZDU dotarliśmy nad jezioro, a ojciec ma jasne oczy i lizał wargi podniecenia. Cały sprzęt jest pokryty wodą, usiąść i obserwować pływaki. Pięć minut później, byłem znudzony, więc zwróciłem Discman ciasto rodziców olną pręt na głowie, że ryby mogą usłyszeć swoją muzykę ze słuchawek i strachu. Jak chciałem zarysować jego osła tylko krzyknął szepty: „Ja nie, bo jestem chłodny szmer wody i ryb, aby zobaczyć, jak się poruszać i biegać. 06:00 Musiałem usiąść i obserwować wodę z NYM Guantánamo. W listopadzie są moje urodziny, więc nadal było fajnie, że SK * yyyn. W pewnym momencie mój ojciec zmarł kilka metrów w lesie i ziewał. Wyjaśnił mi, że masz pierdnięcie w lesie, bo inaczej ryba może słyszeć i czuć.
Wspomniałem, że mój ojciec był przyjacielem Mirko, który łowi ryby. Po towarzyszącej wyprawie rybnej był Zbigniew hehe. Balonik z wąsami i 365 dni w roku w kamizelce samobójczej. Byli ze swoim ojcem prawie jak bracia, przyszedł z żoną Bożeną przeddzień listów itp Po zbysio nazwa-ojciec przyszedł do kubka hehe. Jedzą i, oczywiście, cały czas mówią o rybołówstwie i hodowli ryb. Siedziałem w swoim pokoju. W pewnym momencie zaczęli krzyczeć dla siebie lub, z reguły, byli najlepsi, szczupaki lub sumy.
No cóż, dopóki akcja IAC nie zaczęła się na dywanie w salonie z moją matką, a ja byłem ich rodziną. Od tego czasu połączenie zostało całkowicie przerwane. W zeszłym roku żona nazywała resztki, reszta, która spadła na rower i zaprosiła cię na pogrzeb. Poślubiła tylko swoją matkę, odłożyła kondolencje i powiedziała ojcu i ojcu
Więc nienawidziłem tej kwoty.
Wspomniałem o tym na moim starym, trudnym wrogu, czyli Polskim Związku Wędkarskim. To była kompletna obsesja na punkcie mojego ojca i jak. W telewizji mówią, że trzęsienie ziemi gdzieś zawsze stare mamrocze pod nosem, który powinien w końcu coś o składzie PAR * ysynach powiedzieć. Gazeta Niewędkarskie również przestała czytać.
Podobało się? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pasta #wedkarstwo #heheszki