Wpis z mikrobloga

Dlaczego jak oglądam ISP i innych paradoxowych twórców na yt oni grają w czystą wersje victorii 2? Wiecie w tą wersje z niepodległymi państwami bałtyckimi i milionem małych państewek w afryce. Ta wersja jest lepsza niż dodatek? czy jaki jest zamysł takiego grania?

#paradox #gry #victoria2 a otaguje jeszcze tak #eu4 #ck2 #hoi4
P.....a - Dlaczego jak oglądam ISP i innych paradoxowych twórców na yt oni grają w cz...

źródło: comment_NwVbJX6irWR2qo9MoqNkWFI6Sz14rjKO.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@myzael: no raczej trudno żeby Francja wygrywała w większości kampanii demograficznie z Francją jak Prusy wchłaniają najgęściej zaludnione kraje Europy. Chociaż grałem na tym modzie jako wszystkie kraje europejskie(poza Wlk. Brytanią) i da się jako Francja naklepać Prusakom i stworzyć swego rodzaju Pax Franconica na świecie.

Granie Rosją też jest fajne, bycie największym i najbardziej demokratycznym państwem na świecie(USA przegrało wojnę domową, stało się dyktaturą prezydencką i było klepane przez
  • Odpowiedz
  • 0
@Pan_Marszalek W moda przegrałem paręset godzin, jak jeszcze ShinWalks developował. Nawet kontrybuowałem. Także większość streszczenia znam z pierwszej ręki. Ale dzięki!

Trzeba będzie się kiedyś zgadać na multi ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz