Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
dwa__fartuchy +303
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Gdyby na przykład mi, katolikowi, ktoś powiedział, że jakiś prawicowy homofobiczny reżyser nakręcił film "Geje" o takiej właśnie tematyce to kompletnie nie byłbym zainteresowany poświęceniem swojego czasu i pieniędzy na obejrzenie takiego dzieła. Mam swoją opinię o gejach i wyobrażenie o tym co robią i zupełnie mi nie w smak, żeby oglądać to na ekranie. Tymczasem na Kler poszło już podobno 2 mln ludzi, w znakomitej większości ateistów, antyklerykałów i innych lewaków.
Serio. Nie ogarniam.
#kler #niepopularnaopinia #bekazpodludzi #bekazlewactwa
Komentarz usunięty przez moderatora
@mateusza: Podobnie jak trzeba mieć #!$%@? w głowie, żeby iść i patrzeć jak przebrany facet w sutannę odpierdziela jakiś szajs przed tłumem ludzi i opowiada o jakimś starym gościu na chmurce i jego synu, cieśli który na ironię losu został przybity do kawałka drzewa.( ͡
w kinie polskim jest trend na gorszące scenki
co do oglądania aktorów przebranych w kostiumy i odgrywających role (jak bardzo nie wulgarne by były) to jest jest podstawa całej kinematografii a także teatru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mateusza: faktycznie nie ogarniasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak na serio - jak było z "aferą taśmową"? Ludzie dowiedzieli się, że politycy są oderwani od "plebsu" i ich to wali, co z nim będzie po tym, jak już na nich zagłosują? No nie - wiedzieli to już znacznie wcześniej, po prostu mieli to jasno pokazane i dlatego sondaże
Komentarz usunięty przez autora