Wpis z mikrobloga

• 691
Glany to najbardziej c-----e obuwie wszech czasów:
- Zimą zimno.
- Latem gorąco.
- Nie nadaje się do dalszych wędrówek.
- Nie da się w nich jeździć motocyklem.
- W ogóle się do niczego nie nadają.
- To, że dają bonus w walce wymyślił chyba jakiś lamus, który walkę zna co najwyżej z Tibii (zanim podniesiesz nogę uwięzioną w tej pomyłce przemysłu obuwniczego, przeciwnik w normalnym obuwiu zdąży cie 13 razy kopnąć w ryj a jak już w końcu ogarniesz, że glany nie czynią z Ciebie drugiego Kimbo Slice'a i postanowisz s--------ć oprawcy dogonią Cię nawet idąc na rękach).
- Chodząc w glanach (jeszcze o zgrozo takich c-----o i perfidnie niezasznurowanych i brudnych - że niby taki Thug Life w wersji spod znaku chwasta i kapiszonowca) wygląda się jak bezdomny menel który ciuchy pobiera z kompostownika na najbliższym POD.
- Wybierając natomiast wersję pod kolana, wyposażone w takie odpustowe i tandetne klamry wcale nie wygląda się jak stylowy książę ciemności (tylko jak stary transwestyta na jasełkach w zakładzie karnym).
Reasumując, glany to c-----y atrybut dla ułomnych podludzi.
#pasta #heheszki
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Co wy gadacie, poruszam się w glanach dość często i serio nigdy w zimę nie było mi zimno w stopy, w lato owszem jest ciepło ale jest to do przeżycia, na motocyklu w glanach da się jeździć ale trzeba znaleźć sobie odpowiednią pozycję .
Jak sie na ma silnych nóg to się nie dziwię że ktoś wolno podniesie nogę przy wykopie. Zgadzam się z tymi glanami pod kolana, kto to wymyślił
  • Odpowiedz
@Gymski: zawsze mnie zadziwiało, że ktoś chce nosić glany/desanty poza wojskiem/mundurówką. Ani to wygodne, ani funkcjonalne, a do tego tak jak piszesz latem za gorąco w nich, a zimą diabelnie zimno. Żeby to chociaż miało jakąś estetykę, ale nawet i tutaj się nie sprawdza. Bez sensu xD
  • Odpowiedz
@Gymski: Przechodzilem pare zim w glanach I nigdy mi nie bylo zimno. A sa lepsze od zwyklych zimowch butow ktore w ostatnim czasie sa zamszowe bo nie przemakaj. Chodzilem w nich po gorach I bylo zajebiscie. Nie balem sie ze skrece kostke czy cokolwiek mi sie stanie, a rozchodzone glany sa wygodne. Czesto skrecalem kostki a glany swietnie sprawdzaly sie jako stabilizatory. Jesli chodzi o wartosc bojowa to sprawdzaja sie
  • Odpowiedz
@Gymski urzeknę Cię historią bardziej (przynajmniej spróbuję) - w tym okresie brat lubił po drodze do pracy wpadać do mnie na kawę. Najczęściej robił to o 3-4 w nocy. XD
Najczarniejsza zimowa noc, on nachrzania rowerkiem przez las do roboty w glanach bez skarpet i jak gdyby nigdy nic wpada o 3 do mamusi na kawkę ( )
  • Odpowiedz
wcale nie wygląda się jak stylowy książę ciemności (tylko jak stary transwestyta na jasełkach w zakładzie karnym).

@Gymski:
zaśmiane na głos :D
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Kejk888 miałem gdzieś pastę o tym jak jakaś super laska wchodzi do autobusu gość juz cały zgrzany a tu patrzy i są glany i taki instaturn off tylko nie mogę znalezc
  • Odpowiedz