Aktywne Wpisy

GrubyJoshi +2
Siemka,
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w
Nie wiem czy to normalna sytuacja przy zakupie mieszkania ale serio się dzisiaj zdziwiłem.
Byłem się spotkać z właścicielem w mieszkaniu w celu sprawdzenia i ewentualnego dogadania umowy jakby mi się spodobało, wspomnę jedynie, że gość przez telefon wydawał się na mruka i cwaniaka i w sumie się nie zawiodłem co do obaw ale mniejsza z tym.
Po obejrzeniu postanowiłem, że zaproponuje umowę przedwstępną wiadomo ja się obliguje do podjęcia decyzji kredytowej i w

banans +205
Kupiłem ryżowar żeby mieć wreszcie sypki ryż i wyszedł mi taki jak ugotowany w torebce czyli sklejony
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem

źródło: temp_file6682231874570892157
Pobierz
Nie znam się specjalnie, nigdy nie kupowałem więc poszukuję dobrej porady gdzie można kupić swoją domenę i hosta pod przyszłego bloga, aby nie być za mocno wydymanym ?
#domena #domeny #hosting #blog #blogi #internet #internety #blogerzy
Z kodem WYKOP aż 25% taniej! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Każdy pakiet posiada:
• Powierzchnie
Komentarz usunięty przez autora
Masz domenę w ovh? Czy tylko powielasz opinię jak owca?
@Gosc321: przeglądałeś tag #hosting z ostatnich hmmm 24h, żeby nie było że opinia nie jest aktualna? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Oferujemy także codzienny backup danych, domenę .PL za 0 zł, zaufany certyfikat SSL (też w promocji za 0 zł), kreator stron, 14 dniowy okres testowy, a teraz także kod promocyjny FH50,