@apkwiatosz: homoseksualisci nie robia manifestacji i marszow dlatego, ze ktos im broni seksu analnego a homoseksualisci nie oczekuja wyjatkowego traktowania tylko takiego samego jak wszystkich
@apkwiatosz: no super zauwazyles DWOCH oderwancow na tle TLUMU normalnie wygladajacych ludzi. w kazdej grupie znajda sie tacy ludzie.
a to mają mniejsze prawa obywatelskie?
@apkwiatosz: a moga np. zawierac zwiazki malzenskie?
i jaki jest cel ich parad?
@apkwiatosz: zeby pokazac, ze sa takimi samymi normalnymi obywatelami. zgadzam sie, ze tacy co wkleiles troche psuja wizerunek ale to jest maly procent wsrod homoseksualistow
to wskaż mi artykuł "polskiego prawa" zabraniający osobom dorosłym lubiącym seks homoseksualny zawierać związki małżeńskie
@apkwiatosz: mam wrazenie, ze to pytanie celowo tak sformuowales, zeby za chwile mnie oswiecic (ohoho jaki ja jestem blyskotliwy xD), ze gej moze zawrzec malzenstwo z kobieta, a lesbijka z mezczyzna. Co do podstawy ktora zabrania nie ma, ale jest w kodeksie rodzinnym i opiekunczym taki zapis: Art. 1. § 1. Małżeństwo zostaje zawarte, gdy mężczyzna
@MangoZjem: #!$%@? z informowaniem najbliższych w szpitalu, wspólnym rozliczaniem podatków, prawem dziedziczenia i innymi bzdetami wynikającymi ze ślubu ( ͡°͜ʖ͡°)
#lgbt #homoseksualizm #bekazpodludzi #bekazkatoli #narodowcy
Komentarz usunięty przez moderatora
@apkwiatosz: homoseksualisci nie robia manifestacji i marszow dlatego, ze ktos im broni seksu analnego a homoseksualisci nie oczekuja wyjatkowego traktowania tylko takiego samego jak wszystkich
@apkwiatosz: a moga np. zawierac zwiazki malzenskie?
@apkwiatosz: zeby pokazac, ze sa takimi samymi normalnymi obywatelami. zgadzam sie, ze tacy co wkleiles troche psuja wizerunek ale to jest maly procent wsrod homoseksualistow
@Thexil: a nie wiem, moj
Cel parad - chcą takie same prawa jak heteroseksualiści.
Och, czekaj, już pamiętam - ty jesteś zwykłym pieniaczem picrel
@apkwiatosz: kiedy skrót myślowy to zbyt dużo na ograniczony umysł xD
Homoseksualne związki małżeńskie kolego. Chłopiec z chłopcem, kobita z kobitką
I nie zaczynaj z semantyką, niech się nazywają związki partnerskie, jeśli nie mogą się nazywać "małżeństwa", mi to wisi - ale powinna taka opcja być.
@apkwiatosz: mam wrazenie, ze to pytanie celowo tak sformuowales, zeby za chwile mnie oswiecic (ohoho jaki ja jestem blyskotliwy xD), ze gej moze zawrzec malzenstwo z kobieta, a lesbijka z mezczyzna. Co do podstawy ktora zabrania nie ma, ale jest w kodeksie rodzinnym i opiekunczym taki zapis:
Art. 1.
§ 1. Małżeństwo zostaje zawarte, gdy mężczyzna