Wpis z mikrobloga

@Millhaven: ja wstaje w zależności od dnia, ale można przyjąć że jest to 7:10, kąpie się i ogarniam w i o 7:40 wychodzę z domu, 7:55 jestem w pracy. Do pracy mam 14 km w dodatku dzielnica mocno zakorkowana Warszawy : D nie wiem jak to robię ale daje radę.
  • Odpowiedz
Pobudka o 6:00. Toaleta, śniadanie przed kompem, o 7:00 wyjazd autem do pracy, 15 km, 7:30 jestem w biurze.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Millhaven: ja wstaje o 6.00, potem śniadanie, zbieranie dzieci, prysznic, ogarnięcie się, wychodzę z domu 7.10, odprowadzam córkę do szkoły i o 7.30 jestem w biurze. Mieszkam w Gdańsku i do pracy mam 500 metrów i szkołę po drodze :)
  • Odpowiedz
  • 0
@MaKor Kurcze, ja niestety biorę siły na zamiary i wiem, że ogarnięcie się zajmuje mi godzinę. Poranna toaleta, ułożenie włosów, lekki makijaż, ubranie się i jedzenie. Nie zaoszczędzę na tym więcej czasu, znam siebie. :(
  • Odpowiedz
@WuDwaKa idzie sie przyzwyczaić, a jak masz znajomych co robia w podobnych godzinach to nie ma problemu, do 21 mozna posiedziec przy piwku, potem do spania.

Jeszcze jak nie mieszkasz w bloku to juz w ogole tylko takie godziny, bo zeby ogarnąć cos koło domu to potrzebny jest dzień, a 9-17 nie sprzyjają duzej ilości dnia (pracowałem Tak 3 miesiące, najlepiej dla.mnie było 7-15)
  • Odpowiedz
@Millhaven: pobudka 4:17, wyjazd z domu 4:45, o 5:10 jestem i idę się przebrać, 5:30 podział przed pracą xD spać chodziłem 23:45 i było git( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz