Wpis z mikrobloga

Nadeszla wiekopomna chwila - subreddit the red pill zostal zbanowany. Kopalnia wiedzy i masa ciekawych osobowosci. Sprane lewackie umysly w osobach feministek i bialych rycerzykow osiagnely swoj cel. Hurr jak to w ogole mozliwe ze mezczyzni chca byc mescy, dzielic sie spostrzezeniami dotyczacymi otaczajacego nas swiata, poradami pracy nad wlasnym duchem i cialem oraz omawianiem prawdziwej natury kobiet. Mamy 2018, a czuje sie jak bohater 1984. #redpill #przegryw #reddit
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Baitka: No to jest problem. Zawsze ludzi, szczególnie tu z wykopu którzy jechali po TRP odsyłałem na forum. Żadna strona tak dobrze nie pokazywała o co naprawdę w tym chodzi.
Dawno nie zaglądałem ale słyszałem, że i tam poziom spadał przez nowych, nieogarniętych ludzi.
  • Odpowiedz
Jak jesteś 4/10 i masz 170 cm wzrostu, to nie ważne jak się skupisz na sobie, to kobiety się w twoim życiu nie pojawią.

@slako: wystarczy mieć kilka milionów i gotowe. Kobiety są na tyle przyzwoite, że jak spotykają milionera, to od razu się w nim zakochują...
  • Odpowiedz