Aktywne Wpisy

zaganiacz_bydla +190
#psiarze #psy #bekazpsiarzy #patologiazmiasta #dogpill
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
Czy to jakaś nowa moda, że po chleb przychodzi się ostatnio z psem? Niemal za każdym razem ostatnio widzę zwierzęta w sklepach spożywczych.
Psiarze to stan umysłu. Change my mind.
źródło: 45754745768
Pobierz
Krs90 +120
#nieruchomosci #polska #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #patodeweloperka #rzeszow #dom
Cena : 521 802
Na sprzedaż parterowy dom wolnostojący położony na kameralnym osiedlu składającym się z 12 domów jednorodzinnych, w zielonej i spokojnej części Rzeszowa. Nieruchomość znajduje się w malowniczym otoczeniu lasu i strumyka. To doskonała opcja dla osób poszukujących gotowego do zamieszkania domu z ogrodem, oferującego wygodę i bliskość natury.
Cena : 521 802
źródło: rzeszow
Pobierz

https://www.amazon.de/gp/product/B00400OMU0
Padł, tzn przy parzeniu podwójnej, większej kawy wypływa ona bardzo wolno.
Ale nie o tym. Skontaktowałem się z supportem, z racji że w sprawie naprawy przedmiotu, to po niemiecku. Wszystko cacy, etykieta do wydruku i naklejania. Wysyłałem już kiedyś przedmiot, dostałem zwrot za samodzielnie opłaconą paczkę.
Tutaj jednak paczka i większa i dużo cięższa, wg kalkulatora zapłacę około 100 zł.
Ludzie piszą, że czasem im przyjmują paczki normalnie na etykiety, a czasami sami opłacają. Wie ktoś, od czego to zależy? Jak ewentualnie wytłumaczyć Pani w okienku? Mieszkam w małej miejscowości, ale jak będzie trzeba, to i do stolicy województwa się podjedzie- byleby wzięli z etykiety.
PS: Czy jakaś firma kurierska wysyła bezproblemowo amazońskie zwroty? #amazon #amazonde
zwłaszcza, że zwracają 9 euro( w tutaj będzie minimum 20)
dlatego pytam, czy komuś się udało bez płacenia na PP lub jakimś kurierem.
Mi zwracali kwoty rzedu 60zl, oczywiscie przeliczajac na €.
Na podstawie samych etykiet, nie wysle ci nikt za free.
Wysylka za free o ile kojarze, to bylo umawianie firmy przewozowej, albo specjalne etykiety, ktorych chyba obecnie juz nie ma.
Te trzy co sa standardowo do zwrotu towaru, nie daja takiego bonusu.
Komentarz usunięty przez autora