Aktywne Wpisy

adi0 +594
źródło: Screenshot_20240121_185653
PobierzSiema Mirki, jestem studentem na 3 roku informatyki na politechnice i dorabiam sobie jako programista na pół etatu. Dostałem propozycję przejścia na cały etat za dosyć sporą podwyżkę (po podwyżce prawie 10k brutto) i innymi benefitami, co oczywiście wiąże się z rzuceniem studiów. Problemem jest to, że przyszłość firmy nie jest w 100% pewna. Co byście zrobili na moim miejscu? Zrobić inżyniera dla spokoju czy #!$%@?ć te studia? #studia #studbaza #praca #
Co wybrać?
- Skończyć studia 82.6% (380)
- Rzucić studia 17.4% (80)

#misteriusowystream
Komentarz usunięty przez autora
Niby ban za gołą babę, a niby za zachęcanie do nielegalnych rzeczy, jak minie ban to dodam jebitny napis, że stream w celach edukacyjnych, ciekawe co wtedy zrobią
Kamery - hurr durr propagowanie i zachęcanie do nielegalnych działań hurrr
Ogólnie ostatni live z kamer był podzielony na dwie części. Leciał live i przerwało internet, po 5 minutach live się zarchiwizował, ja odpaliłem kolejny. Więc w teorii były 2 streamy z tym samym. Oczywiście za obydwa dostałem ostrzeżenie, ten sam powód, ta sama treść, złożyłem odwołanie do obydwóch podając to samo wyjaśnienie. Wiesz co? Jedno odwołanie przyjęli, drugie odrzucili. Dwie różne decyzję w
źródło: comment_IP1eoSfPWZbebAlZdFgvoXRKhBanqr7B.jpg
Pobierz