Wpis z mikrobloga

@D3v0 na zapasowym mało kto oglądał ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Niby ban za gołą babę, a niby za zachęcanie do nielegalnych rzeczy, jak minie ban to dodam jebitny napis, że stream w celach edukacyjnych, ciekawe co wtedy zrobią
@D3v0 dlive is dead, jak chciałem zobaczyć co tam się dzieje to nic mi się nie ładowało albo ładowało tak, że ledwo działało. Nie ma dobrej alternatywy dla YT, zostaje liczyć że YT się ogarnie, chociaż patrząc jak teraz restrykcyjnie zaczynają podchodzić do wszystkiego to wątpię, zbyt duża nagonka medialna teraz jest i YT za wszelką cenę chce pokazać że jest dobrym wujkiem
@D3v0 jak był stream z domków, to piliśmy, paliliśmy, nawet jedna bójka była i nic xD
Kamery - hurr durr propagowanie i zachęcanie do nielegalnych działań hurrr
@D3v0 było kiedyś :p przy 100 osobach padało xD

Ogólnie ostatni live z kamer był podzielony na dwie części. Leciał live i przerwało internet, po 5 minutach live się zarchiwizował, ja odpaliłem kolejny. Więc w teorii były 2 streamy z tym samym. Oczywiście za obydwa dostałem ostrzeżenie, ten sam powód, ta sama treść, złożyłem odwołanie do obydwóch podając to samo wyjaśnienie. Wiesz co? Jedno odwołanie przyjęli, drugie odrzucili. Dwie różne decyzję w