Wpis z mikrobloga

Mirki, #pijciezemnokompot - z okazji swoich urodzin spełniłem jedno z marzeń, może nie jakichś wypasionych, ale jednak, a przy okazji brat obchodził 40 lat i urodziny miał 10 dni wcześniej, więc zrobiłem mu niespodziankę i zafundowałem mu wszystko.

A mianowicie polecieliśmy (ja pierwszy raz leciałem samolotem) do Turynu na mecz Juventusu. Ja jestem jego fanem od przeszło 20 lat, brat podobnie. Powiem wam, że nigdy nie zapomnę obcowania z Włochami na tym stadionie, ten doping, wyczytywanie nazwisk... jeszcze tak wyszło, że 2 premierowe gole strzelił Ronaldo, więc w ogóle była bajka. Cóż, chciałem się podzielić z wami moim szczęściem i życzyć wam, żebyście też spełnili swoje marzenia, nawet te przyziemne.

#pilkanozna #juventus
TomdeX - Mirki, #pijciezemnokompot - z okazji swoich urodzin spełniłem jedno z marzeń...

źródło: comment_7h9n3Y9PzAKI5mwK5gYWue5L9XEr5xl2.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TomdeX: Szanowny kolego, szanuję i zazdroszczę bardzo! W przyszłym roku na pewno się wybiorę do Turynu na mecz. A jeszcze jak kibicujesz z bratem to radość podwójna. Jestem z Juventusem już od prawie 20 lat, po drodze rodzice postanowili dorobić mi brata i wiesz co?

• Odpowiedz