Aktywne Wpisy
Veela +3
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
SmoczeKrocze +386
Miraski pijcie ze mną kompot. Właśnie wprowadziłem się na swoje. Nie mam absolutnie nic, kredytu też nie(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)Napompowałem materac, na którym będę spał aż do czasu kiedy przyjedzie do mnie łóżko czyli jakiś tydzień. 10 wypłata i kupię sobie szafę itd, itd ( ͡€ ͜ʖ ͡€) jestem przerażony i zarazem szczęśliwy.
#chwalesie #wygryw
#chwalesie #wygryw
nie wiem co chciał tym osiągnąć, ale kiedy jest mi przykro, coś mi nie idzie raczej ostatnie o czym pomyślę (szczególnie będąc osobą publiczną) to wziąć telefon i robić zdjęcia, tylko idę do bliskiej osoby, przytulam się i mówię, że jest mi trudno, a tu chyba znowu jakaś próba poszukania atencji na siłę i zaraz nagra smutnego vloga o tym jak to w internecie nie można być smutnym ( ͡~ ͜ʖ ͡°) ale cringe, ja #!$%@?ę
#gonciarz #youtube #polskiyoutube #depresja
@Iskaryota: Weź pod uwagę to, że jakby nie było to Gonciarz jest człowiekiem internetu. To, że wrzuca jakikolwiek post, nawet najbardziej pozytywny jest "atencją", to część jego roboty i akurat tym u mnie zyskuje, bo widzimy go od tej drugiej strony. Od niedawna może ego za bardzo go unosi, ale ja podchodzę do tego z dystansem.
no właśnie to jest w tym wszystkim najśmieszniejsze, że nie xD
W sumię jakbym miał taką dziewczynę to też bym się popłakał. xD
Komentarz usunięty przez autora