Aktywne Wpisy
nic mi do tego co ktoś robi z swoim ciałem, ale skąd ta moda na losowe bazgroły w losowym miejscu?
trudno mi zrozumieć po co robić sobie coś takiego, wiem że komuś może się to podobać, ale powiedzmy sobie szczerze że wygląda to na kompletny brak gustu lub świadczy o jakiś zaburzeniach,
najcześciej widzę to u młodych kobiet, więc pewnie zaburzenia na tle hormonalnym
wiem że nikt nie pytał, no ale nie
trudno mi zrozumieć po co robić sobie coś takiego, wiem że komuś może się to podobać, ale powiedzmy sobie szczerze że wygląda to na kompletny brak gustu lub świadczy o jakiś zaburzeniach,
najcześciej widzę to u młodych kobiet, więc pewnie zaburzenia na tle hormonalnym
wiem że nikt nie pytał, no ale nie
morel90 +5
Dlaczego mało kobiet pracuje w branży IT ?
bo faceci są z natury seksistowskimi kuta*ami wiem z doświadczenia. Próbowałam zdobyć pracę jako programista w tych Januszexach są takie popierdo*one jednostki że żal du*ę ściska. Wiele razy miałam wrażenie że przyszłam tylko po to by zespół po raz pierwszy w historii zobaczył kobietę, tylko 2 razy na jakieś 10 spotkań zadano mi pytania techniczne bądź dano mi testy do zrobienia. Raz słyszałam że
bo faceci są z natury seksistowskimi kuta*ami wiem z doświadczenia. Próbowałam zdobyć pracę jako programista w tych Januszexach są takie popierdo*one jednostki że żal du*ę ściska. Wiele razy miałam wrażenie że przyszłam tylko po to by zespół po raz pierwszy w historii zobaczył kobietę, tylko 2 razy na jakieś 10 spotkań zadano mi pytania techniczne bądź dano mi testy do zrobienia. Raz słyszałam że
Pani się w głowie poprzewracało. W ramach protestu przeciwko "alfa-samcowocości" w transporcie publicznym, oblewała krocza mężczyzn miksem wody z wybielaczem.
Z ciekawostek Anna jest studentką wydziału prawa na Petersburskim Uniwersytecie Państwowym, a raczej była, bo za ten "manifest" grozi jej wydalenie z uczelni. Natomiast jej koleżanka (oblewająca) to aktorka Maria Rein. Sprawą zajęły się organy ścigania.
@Zmorka: Dlaczego takie tagi? Przecież to nie ma nic wspólnego z feminizmem.
Wiec po tym 'eksperymencie' chyba najlepiej przepułkać spodnie kilka razy w samej zimnej wodzie a dopiero potem je uprać powinno nic nie wybielić
Komentarz usunięty przez autora
@fx_mefedroniarz: widzę, że czerwoną pigułkę zażyłeś w dość młodym wieku. Który lvl, jeżeli można wiedzieć?
@bepavuy: skoro kobiety się temu nie sprzeciwiają, to najwidoczniej się z tym zgadzają. Więc ani trochę mi różowych nie żal.
@simond84: Ja bym liścia suce sprzedał.
Mirki, pamiętajcie, jak babsztyl wylewa wam np cos na twarz, łapcie za najbliższy płyn i chlusnijcie jej na twarz.
No mercy!
Szczerze mówiąc można by jej nie robic krzywdy, ale złapać i porwać ciuchy i niech #!$%@? w podartych.
@mieszko111: kobieta na nagraniu to opłacona aktorka, na ten idiotyczny pomysł wpadła trzymająca kamerę. Najwidoczniej sama niezbyt nadawała się do nagrywania.( ͡° ͜ʖ ͡°)
co tam mamusia mowila? ze kobiety nawet kwiatkiem nie mozna?
jak ktos siedzi #!$%@? to mowisz przepraszam i koles sie odsuwa, ale nie wiem jak to tam dziala u was na wsi xD
oczywiście, że mnie to oburza, niezależnie od płci. Takie zachowanie powinno być karane i nieważne czy robi to kobieta w imię walki z samcami alfa, czy robiłby to mężczyzna oblewający kobiece nogi, bo epatuje seksualnością.
Społeczeństwo nienawidzi mężczyzn
nie zareagowali, bo gdyby uderzyli taka dziewczyne to zostaliby jeszcze napiętnowali - dlaczego wlasnie spoleczenstwo mezczyzn nienawidzi
Spójrz na mój post ile jest odpowiedzi "ale by dostała lepe na ryj" i ile osób protestuje, może jeden Mirek
oni zawsze tak pisza, ale to nie ma nic wspolnego z realnym zyciem
@fx_mefedroniarz: ale ta chora akcja może służyć za dowód, że