Aktywne Wpisy

rysiekryszard +12
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Znowu gunwo. Tego Hitmana to chyba wielu zdążyło przejść kilka razy.
@Gh0st
@robertos76
@maikux
overcooked jest zajebisty i można grać na upartego we 4 osoby na 2 padach, ale jest już w game pass, więc żaden interes. Ot można dodać do konta i mieć jak jest więcej ludzi.
Na GWG przestało mi jakość zależeć, od chwili zablokowania zakupów z innych regionów. W poprzednim DWG WD2 z 25 zł, z obecnego Injustice 2 - Legendary Edition 35 zł. Oj chciałbym aby to wróciło, a tak nie robię już zakupów od MS, a wróciłem do używanych pudełek. I tak,
Mięso kupuję w "Wierzejki" , a o gej pasie nie słyszałem i nawet nie byłbym zainteresowany.
XGP to kolejna USŁUGA, którą co jakiś czas aktywuję sobie jak wskoczy kilka tytułów mnie interesujących.