@Whispererer I nie będą kupować xD Bo na przykład przez (między innymi) takie właśnie absurdalne naginanie realiów historycznych pre-ordery BFa V sprzedały się tak słabo
Bo na przykład przez (między innymi) takie właśnie absurdalne naginanie realiów historycznych pre-ordery BFa V sprzedały się tak słabo
@ciktorzyznaligodobrze: Nie przypadkiem przez to, że w tym samym czasie było parę innych dużych premier? 2 trailery tylko, na amazonie nie było można zamówić przez długi czas fizycznej kopii preordera, no i z-----e wypowiedzi typu jak wam się nie podoba to nie kupujcie gry xD. Ponoć alfa jeszcze była w c------m
@Whispererer: @ciktorzyznaligodobrze: No akurat TW:R 2 ma już 5 lat.... sprytne zagranie, gdy krowa przestaje dawać mleko to można ją zarżnąć aby poprawić sie PR. ( ͡°͜ʖ͡°)
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Za każdym j-----m razem xD
Hurr durr czemu oni w moje HISTORYCZNE gry wprowadzają kobiety xD
#gry
Bo na przykład przez (między innymi) takie właśnie absurdalne naginanie realiów historycznych pre-ordery BFa V sprzedały się tak słabo
Komentarz usunięty przez autora
@ciktorzyznaligodobrze: Nie przypadkiem przez to, że w tym samym czasie było parę innych dużych premier? 2 trailery tylko, na amazonie nie było można zamówić przez długi czas fizycznej kopii preordera, no i z-----e wypowiedzi typu jak wam się nie podoba to nie kupujcie gry xD. Ponoć alfa jeszcze była w c------m